Verhalen uit de praktijk – wat heeft u meegemaakt? – Verbinding of veroordeling | Stichting Vaccin Vrij

verhalen-uit-de-praktijk-–-wat-heeft-u-meegemaakt?-–-verbinding-of-veroordeling-|-stichting-vaccin-vrij

30-09-20 07:13:00,

Op 17-09-20 deelden wij één van de ervaringen met u die ons bereiken over wat mensen meemaken in de praktijk. Het leverde een storm aan nieuwe ervaringen op waarvan wij er enkele met u gaan delen de komende tijd. Zoals dit verhaal over verbinding of veroordeling. Heeft u iets meegemaakt – verdrietig, of te gek voor woorden? Schrijf het op en stuur het naar ons toe via het contactformulier op de stichting Vaccinvrij
 

Verbinding of veroordeling

Aan het begin van de coronacrisis manifesteerde zich bij mij een onderbuikgevoel dat niet wegging en ik besloot ernaar te luisteren en op onderzoek uit te gaan. Welke verhalen, feiten en theorieën waren er nog naast de verhalen van de tv en de kranten? Heel veel, zo bleek. Veel onzin, veel meningen en interpretaties, maar ook veel schokkende feiten waar in het reguliere nieuws geen aandacht aan wordt besteed. Het heeft ertoe geleid dat ik de opgelegde maatregelen niet zie als nuttig en goed, maar als schadelijk en slecht. Ik denk dat er veel betere manieren zijn om met de zieken en ook de gezonden om te gaan.

Ons volk is in twee kampen verdeeld: zij die zich wel aan de maatregelen houden en zij die dat niet doen of er kritisch op zijn. Maar de grap is dat die verdeeldheid slechts schijn is. Want eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: dat mensen gezond zijn en niet ziek worden, dat de democratische rechtsstaat behouden blijft, dat we in een wereld zonder armoede, vervuiling en gifstoffen kunnen leven etc, etc. Het enige wat anders is, is de kennis, informatie en ervaringen die we hebben, waardoor we verschillende overtuigingen hebben, verschillende gevaren zien en dus ook verschillende angsten hebben. Dat maakt dat we anderen gemakkelijk veroordelen en hun intenties verkeerd inschatten. Dit werd pijnlijk duidelijk in het nu volgende verhaal.

Het is 22 september 2020 en ik ben op weg naar de healingopleiding. Ik kijk er erg naar uit, want ik voel me er thuis en doe op een fijne manier aan zelfontwikkeling.

 

Bij binnenkomst (ik ben de eerste) zie ik een mededeling op het bord. We worden vriendelijk verzocht om bij onze eigen groep te blijven en niet te mengen met andere groepen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: