Pandemie van onmenselijkheid – Een pleidooi voor een mensheid met Ego-Substance | Door Franz Ruppert | KenFM.de

pandemie-van-onmenselijkheid-–-een-pleidooi-voor-een-mensheid-met-ego-substance-|-door-franz-ruppert-|-kenfm.de

02-10-20 02:17:00,

Onderwerp of object zijn?

Een standpunt van Franz Ruppert.

Levende wezens zijn subjecten, d.w.z. ze gedragen zich ten opzichte van hun medewereld volgens hun behoeften. Een levend wezen dat honger heeft, reageert anders op het aanbod van voedsel dan een die vol is. Een levend wezen dat vreest voor zijn leven handelt anders dan een die zich veilig voelt. Dit geldt zowel voor het planten- en dierenrijk als voor de mens.

Stenen kunnen niet worden omgezet in een vrolijke opwinding met lekker eten. Je kunt ze ook niet manipuleren door ze bang te maken en te laten denken dat er binnenkort miljoenen stenen zullen sterven. Stenen zijn objecten. Daarom hoeven ze zich er niet tegen te verzetten dat ze als objecten worden behandeld, omdat ze dat niet nodig hebben.

Mobiele telefoons en computers blijven ook objecten, zelfs als ze doen alsof ze een eigen leven hebben, want ze zijn nog steeds actief, zelfs zonder onze invoeropdrachten. Ze worden echter op de achtergrond gecontroleerd door andere machines, die uiteindelijk het product zijn van de mens en dus ook van zijn behoeften.

Als levende organismen zijn wij mensen bijzonder geschikt als proefpersonen. We hebben niet alleen veel behoeften, we kunnen zelfs „ik“ zeggen. We worden niet alleen gedreven door onbewuste krachten, we hebben ook een wil. We kunnen zeggen: ik wil dit en ik wil dat niet. Zelfs het zogenaamde „transhumanisme „1 is slechts het resultaat van menselijke behoeften en de vraag rijst altijd: wat zijn deze behoeften? Menselijk, getekend door liefde en medeleven? Of onmenselijk, gemotiveerd door angst en boosheid?

Aanvallen op menselijke basisbehoeften

De Corona pandemie is een poging om ons mensen te veranderen in een kudde schijnbaar mijn- en willoze wezens. We worden gedegradeerd tot objecten, zoals dat al gebeurt met kippen of varkens in de dierlijke productie. We worden tot het absolute minimum beperkt in onze basisbehoeften door de veronderstelde coronabeschermingsmaatregelen.

Zelfs een vrije ademhaling is niet meer zonder beperkingen mogelijk. Hoesten en niezen om het lichaam te ontdoen van iets schadelijks wordt bijna als asociaal beschouwd en moet zoveel mogelijk worden onderdrukt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: