The Contagion Myth: de pandemieplanners zijn als de dood voor dit boek

the-contagion-myth:-de-pandemieplanners-zijn-als-de-dood-voor-dit-boek

02-10-20 12:30:00,

29 september kwam het boek The Contagion Myth van dr. Tomas Cowan en Sally Morell uit en vrijwel direct werd het uit de grote online boekhandel van Amazon verbannen.

In de video hieronder vatten Cowan en Morell de hoofdlijn van het boek samen. Er is helemaal niet bewezen dat er een nieuw virus is, legt Cowan uit. En er is iets dat nog veel schokkender is, aldus Morell: “Er is nooit aangetoond dat virussen ziekten veroorzaken en ook niet dat zieke mensen anderen kunnen besmetten.”

Als deze auteurs gelijk hebben, dan is hun boek een bom onder alle coronamaatregelen. De anderhalvemeter, de mondkapjes, het testen, het vaccin, de hele santekraam.

Hun fundametele kritiek op het gangbare denken over virussen zou uitgebreid bestudeerd en besproken moeten worden. Maar wat gebeurt er? Er wordt direct censuur op The Contagion Myth toegepast.

5G als mogelijke oorzaak

Wat het boek extra explosief maakt is dat beide auteurs de introductie van 5G noemen als een mogelijke oorzaak voor de covid-19 ziekteverschijnselen. Niet de enige oorzaak misschien, zeggen ze, maar mogelijk wel een heel belangrijke.

Morell benadrukt verder dat covid-19 allesbehalve een milde griep is. “Het is beslist een zeer ernstig ziektebeeld,” zegt ze, “maar de oorzaak daarvan ligt niet bij een virus, maar ergens anders.”

Meer informatie

Website dr. Cowan

Blog van Sally Morell

E-book op Bol.com

Gerelateerd

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (deel 5, afsluitend)

Straling is de oorzaak, virus het gevolg

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: