We danken de regering! | Een satire van Anselm Lenz en Batseba N’Diaye… | KenFM.de

we-danken-de-regering!-|-een-satire-van-anselm-lenz-en-batseba-n’diaye…-|-kenfm.de

02-10-20 02:17:00,

Een satire van Anselm Lenz en Batseba N’Diaye, redacteur van het weekblad Democratisch Verzet.

Onzin, het Democratisch Verzet heeft nooit bestaan. Op de Duitse Dag van de Eenheid vieren we in onze Bondsrepubliek Duitsland 71 jaar van het menselijk leven volgens de basiswet. Door een gelukkig toeval hebben we vandaag de dag de eer om onder het beste politieke leiderschap van alle tijden te leven.

In de hoofdstad is de eeuwige vrede van gisteren, vandaag en morgen, geëuthanaseerd door de afwezigheid van enige rebellie en de onvoorwaardelijke consensus van het volk, verstikkend. Problemen met de democratie bestaan alleen in het buitenland, bijvoorbeeld in Minsk. Een picknick in vrede, wilde, uitbundige dansen in spirituele gelukzaligheid en zang onderstrepen de eenvoudige onverschilligheid waarmee wij, hier bij ons, ons maar al te graag vrijwillig en zonder voorbehoud aan de staatszorg onderwerpen.

Wij houden van deze regering, dat is waar de Duitse democratiebeweging sinds 28 maart 2020 voor staat. De nar van de stralende, eeuwige moeder kreeg daarom deze week een milde zegen in Bellevue Palace in de vorm van het Federale Kruis van Verdienste.

Uit de gelederen van de laagste bedienden, achter een plagerig gebaar van ondeugende behaagzuchtigheid onhandig verborgen openlijke bewondering, onder het veelstemmige jubileum van krijsende fluitjes, krijgt hij de neus van de rode clown voor zijn geluk: „Wiglaf Drosten, lang leve drie keer zo hoog!

De viering van de overwinning van een weloverwogen, evenwichtige politiek, onafhankelijk van het afnemende rijk, vindt plaats op de weide van de Bondsdag aan de vooravond van de Duitse eenheid. De afgelopen dagen zijn er al een aantal onkritische en saaie gebeurtenissen geweest. De totalitaire harmonie in het land maakt onze verslaggeving nu echt overbodig.

Op zondag de „PanCoronale Picknick“ in de Berlijnse Tiergarten, het reguliere dansevenement _Social is Dancing_ op de Spreewaldplatz tegen in de kwestie van het Corona regime. Overdag waren er spontane protesten bij de Britse ambassades tegen de illegale arrestatie van Heiko Schöning, medeoprichter van _Ärzte für Aufklärung_, in Engeland. De protesten vonden plaats in Berlijn en in vele andere steden in de wereld. Schöning is nu weer vrij.

Vervolgens afgelopen maandag het burgerinitiatief Buurtdialoog onder het motto: „9 maanden Corona – laten we praten!“ op de hoek van de Wilmersdorfer-Straße en de Goethe-Straße.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: