Het virus is géén ziekte; het absurde COVID-19..

het-virus-is-geen-ziekte;-het-absurde-covid-19.

04-10-20 03:32:00, De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd tot een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

x

x

Het virus is géén ziekte; het absurde COVID-19..

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het was groot in het nieuws, Donald en Melania Trump zijn ‘positief getest’ op Covid-19. Een ander beweert dat maar liefst 19.000 arbeiders in het Amazone-gebied Covid-19 kregen op hun werk. Beide verhalen zullen ongetwijfeld weer absurde mediagekte ontketenen. Waarbij, zoals altijd in deze afgelopen maanden, het verhaal blijft veranderen. Weet je nog, de verhalen over de schreeuwende tekorten over ‘beademingsapparatuur’..? Het verhaal van ‘flattening the curve’, en dat het afvlakken van de piek de komende twee weken cruciaal zijn?

In de VS was het in febrauri jl. nog, dat Nancy Pelosi, de voorzitter van the House,die in februari in Chinatown-San Francisco, iedereen aanspoorde om ‘gewoon langs te komen’..? (HIER) Wist jij dat ook Anthony Fauci mondmaskers afwees als nutteloos? En hij nu even zou makkelijk, zelfs Jaap van Dissel van het RIVM schijnt te hebben laten weten, dat deze ‘zich beter moet verdiepen’ in de literatuur over de effectiviteit van deze masker-idiotie… Waarom zouden we nu alles geloven wat het politieke/mediacomplex ons vertelt? Wat betekenen al deze media-headlines/krantenkoppen eigenlijk? En wat is nu precies een ‘Geval van Covid’..?

Sinds het begin van de uitbraak van het Cronavirus zijn met name de meeste Amerikaanse media buitengewoon lichtgelovig in en medeplichtig aan hun berichtgeving. Journalisten van de grote media, promoten bijna uniform, wat we het ‘pro-lockdown-verhaal zouden kunnen noemen. De conclusie daarbij is, dat deze berichtgeving de risico’s van Covid-19 wild overdrijft, zeer waarschijnlijk met geen ander doel, dan om een politieke agenda te dienen..! Waarom zouden ‘nuchtere journalisten’ anders dit soort verhalen opblazen..??

En dat, terwijl de officiële cijfers boekdelen spreken, zéker wanneer je de Corona-doden vergelijkt met het aantal doden van een simpele ‘normale’ seizoensgriep..! Natuurlijk kunnen journalisten en media bijzonder gemotiveerd zijn om Donald Trump politiek te kwetsen, en daarbij een meer socialistisch ‘nieuw normaal’ te promoten, of gewoon om meer clicks en standpunten te promoten, want het is duidelijk ook dat slecht nieuws altijd goed verkoopt. Maar het vooroordeel is duidelijk en onmiskenbaar zichtbaar achter deze ‘standaardhouding’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: