Dr. Carrie Madej met Dr. Andrew Kaufman over vaccins, hydrogel en geheime overheidsprogramma’s

dr-carrie-madej-met-dr.-andrew-kaufman-over-vaccins,-hydrogel-en-geheime-overheidsprogramma’s

05-10-20 07:21:00,

Dr. Carrie Madej is een Interne geneeskundige, opgeleid in allopathische en osteopathische ziekenhuizen. Ik sta voor waarheid, vrijheid en grote liefde.

In onderstaande video gaat ze in gesprek met Dr. Andrew Kaufman over vaccins, hydrogel en geheime overheidsprogramma’s

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?
Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?
Klik hier om een kijkje te nemen!   » Lees verder

%d bloggers liken dit: