Mondkapjes op school? Doe aangifte! (voorbeeldbrief)

mondkapjes-op-school?-doe-aangifte!-(voorbeeldbrief)

05-10-20 09:09:00,

Onderstaand een voorbeeldbrief die je kunt gebruiken om naar de directeur van de school van je kinderen te sturen. Je wijst hem/haar met deze brief erop dat mondkapjes slecht voor de gezondheid zijn. Ook geef je aan dat je niet gediend bent van keer op keer angst aangejaagd te worden over corona, besmettingen etc. Hiervoor bestaat geen feitelijke grondslag! De directeur verspreidt FAKE NEWS!

Dit is strafbaar onder art 285b en 303 Wetboek van Strafrecht, en art 3 EVRM. Hiervan kun je dus aangifte doen bij de politie.

Werkwijze:

  1. Kopieer onderstaande tekst in een email of WORD programma en pas de namen aan (aanhef naar schooldirecteur en voet je eigen naam)
  2. Verstuur de brief per email of bezorg ‘m persoonlijk bij de directeur. Kopieer zoveel mogelijk emailadressen in CC of BCC van schoolmedewerkers opdat zij ook de informatie ontvangen.
  3. krijgt je na 14 dagen geen reactie maar gaat het emailen over corona maatregelen wel door? Doe aangifte!
  4. Aangifte doe je bij de politie in je woonplaats. Maak hiervoor het beste een afspraak. Trek hier 2 uur voor uit. Neem een kopie van deze brief mee. De politie is verplicht jouw aangifte op te nemen.
  5. Zeg erbij dat je aangifte doet van strafbare feiten onder 285b en 303 Wetboek van Strafrecht, en art 3 EVRM. Dit laatste maakt het niet seponeerbaar.

Geachte ,

Ik speel met de gedachte om aangifte tegen u en de betrokken medewerkers te doen op basis van Art 285b Sr, 303 Sr en 3EVRM voor het verspreiden van fake news & aanjagen van vrees zonder feitelijke grondslag.

Herhaaldelijk hebben wij van uw organisatie emails ontvangen met maatregelen omtrent het Coronavirus. Onlangs een email over een dwingend ‘advies’ tot het dragen van mondkapjes.

Deze email roept vragen op. Veel zelfs. Bijvoorbeeld:

Bent u bekend met het feit dat veel artsenorganisaties, verplegersorganisaties, politievakbonden & juristenorganisaties de corona maatregelen totaal overtrokken vinden en (o.a. juridisch) onuitvoerbaar?

Kent u dit filmpje waarin een meisje vertelt dat haar vriendinnetje dood is door het dragen van een mondkapje? https://youtu.be/BZNJ2c4x13o Weet u dat er in Duitsland al 4 kinderen zijn overleden aan het dragen van mondmaskers?

Bent u bekend met de statements van vele artsen w.o.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: