Buitenaardse waarschuwing – Wakker Mens

buitenaardse-waarschuwing-–-wakker-mens

06-10-20 10:12:00,

Dit bericht is van Joop Brussee
en verscheen op zijn blog OpenVuist

blankDe vraag voor het interview stond in een verrassende mail. Een afspraak volgde. Van achter het scherm van mijn computer tikte ik vragen in en antwoorden verschenen bijna onmiddellijk. Het is niet van belang wanneer de lezer dit interview naar het land der fabelen verwijst. Iedereen gelooft in het leven wat hij wil geloven.

Waarom valt mij de eer te beurt?
Toeval. Wij geven lukraak interviews aan mensen over de hele wereld.

Wat moet ik me voorstellen bij buitenaards contact?
Niets. Onbelangrijk. Wij willen zicht geven op jullie wereld. Een spiegel voorhouden. Signaleren wat er speelt. Een waarschuwing geven.

Hoe zit dat met de taal?
Wij zijn technologisch veel verder dan jullie. Alles verloopt vanzelf. Elk gesprek wordt aangepast aan de locatie.

Mag ik uitgaan van een soort van invasie op dit moment?
Nee. We willen zoveel mogelijk mensen wakker schudden. Het is nog net niet te laat.

Hoezo ‘te laat’?
Vanuit ons buitenaards standpunt in de ruimte zijn wij eenvoudig in staat onfrisse ontwikkelingen waar te nemen. Vele jaren geleden zijn jullie een technologische richting ingeslagen. Maar zoals die nu voortgaat is dat heel verontrustend. Vandaar die waarschuwing.

Verontrustend?
Overal angst, leugens, dwang, vals spel, omkoping, een neerwaartse spiraal. Doorgeslagen materialisme, anarchie en complete chaos. Dat kan vrij snel helemaal verkeerd aflopen.

‘Verkeerd aflopen’, wat verstaan jullie daaronder?
Vanuit een chaotische wereld kan er zomaar een machtsgreep plaatsvinden. Het eindpunt van een opstartende technologische cultuur kan dan heel snel bereikt zijn. In plaats van stap voor stap samen de nieuwe wereld vorm te geven worden van boven maatregelen en controle steeds verder opgelegd. Met behulp van nieuwe technieken. Zoiets is een slecht pad, voorspelt weinig goeds voor mensen in de toekomst. Neem Europa als voorbeeld: in plaats van een eenheid samen met burgers vanaf de basis op te bouwen volgt de ene na de andere dwingende wet vanuit een centraal punt en word door lobby werk van grote bedrijven richtingen ingeslagen die mensen vervreemden van alles en iedereen. Onderdrukking – dat hoef ik niet uit te leggen – kan nooit een gezonde weg zijn.

Dat gaat een keer knallen!?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: