De Andere Krant – Gezond Verstand voor heel Nederland

de-andere-krant-–-gezond-verstand-voor-heel-nederland

07-10-20 06:29:00,
Gezond Verstand voor heel Nederland

Gezond Verstand 1 stapeltje
Gezond Verstand voor heel Nederland

Sinds deze week is Nederland een nieuwe onafhankelijke papieren uitgave rijker. Vanaf nu verschijnt het blad ‘Gezond Verstand’ iedere twee weken. De initiatiefnemer van Gezond Verstand is Karel van Wolferen die ook al vaker heeft meegwerkt aan De Andere Krant. Gezond Verstand brengt de andere kant van het actuele nieuws. De eerste editie van Gezond Verstand verschijnt in een oplage van maar liefst 1 miljoen exemplaren. Na de eerste editie zal de oplage 100.000 exemplaren bedragen, we raden iedereen aan om een abonnement te nemen.

Karel heeft onze hulp nodig

Om deze 1 miljoen exemplaren te verspreiden doen wij samen met Karel een beroep op alle vrijwilligers die eerder met de verspreiding van De Andere Krant hebben geholpen. Vanaf morgen is Gezond Verstand op meer dan 40 plekken te verkrijgen . Vanaf deze locaties zal de verspreiding in de verschillende regio’s worden gecoördineerd.

Ons Netwerk – onsnetwerk.nu

De website waarmee we de verspreiding van De Andere Krant en nu dus ook Gezond Verstand organiseren is speciaal voor dit doel gemaakt. Op onsnetwerk.nu staan de locaties waar het drukwerk te verkrijgen is en zullen we in de nabije toekomst lokale bijeenkomsten publiceren. Iedereen die wilt helpen om Gezond Verstand en Nederland wat bewuster te maken, kan zich melden op één van de aangegeven locaties.

Gezond Verstand

Voor meer informatie over Gezond Verstand verwijzen we naar de website www.gezondverstand.eu. Karel van Wolferen heeft in onderstaande video bij Weltschmerz zijn project al uitvoerig toegelicht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: