President Assad veroordeeld Erdogan wegens het aanzetten tot escalatie in Nagorno-Karabach

president-assad-veroordeeld-erdogan-wegens-het-aanzetten-tot-escalatie-in-nagorno-karabach

07-10-20 02:49:00, 1 0 ShareTweetSubscribe Read Time:4 Minute, 19 Second Syrian President Bashar Assad interview with SputnikDe Syrische president Bashar Al Assad beschuldigde de Turkse president Erdogan ervan “terroristische organisaties in zowel Syrië als Libië te steunen en achter de escalatie van het conflict in de regio Nagorno Karabach”. Verschenen op: https://www.syrianews.cc/president-assad-slams-erdogan-for-instigating-nagorno-karabakh-escalations/

De Syrische president bevestigt dat Turkije militanten of zoals we ze kunnen noemen huurlingen of terroristen, vanuit Syrië naar de regio Nagorno-Karabach stuurt en beschuldigt de Turkse president ervan terroristen in Syrië en Libië te steunen, vertelde hij in een interview met het Russische Sputnik, door het Westen op de zwarte lijst (Sputnik) in Damascus.

De Syrische president Bashar Al-Assad bevestigde dat “Turkije terroristen uit Syrië en andere landen gebruikt in de veldslagen in de Karabach-regio tussen Azerbeidzjan en Armenië.”

Erdogan probeert de aandacht van zijn volk af te leiden, van de interne problemen, een slechte economie en onderdrukking van andersdenkende. Hij doet dit door oorlogen aan te wakkeren, voor een ieder die het vergeten is, er zijn veel schandalen die hem in verband brengen met ISIS, zoals de gesmokkelde olie door ISIS, Turkije werd een doorvoerland voor Westerse gesponsorde terroristen en olie, de olie werd later in Europa verkocht dus aan de EU, U en ik hadden ISIS olie in onze tank.

Een Klokkenluider vertelt hoe de NAVO de grootste bondgenoot is in het bewapenen en financieren van ISIS en de “fake” COUP van Gülen Een voormalige senior terrorismebestrijding ambtenaar in Turkije heeft de feiten openbaar gemaakt en vertelt dat Turkije en de NATO de Islamitische Staat (ISIS) gesponsord hebben als geopolitieke instrument, om de regionale invloed van Turkije uit te breiden en president Recep Tayyip Erdogan  zijn politieke tegenstanders kon uitschakelen.
Ahmet Sait Yayla was hoofd van de “Counter-Terrorism and Operations afdeling” van de Turkse nationale politie tussen 2010 en 2012, voordat hij hoofd werd van de afdeling Openbare Orde en Criminaliteitspreventie tot 2014. Eerder had hij in de Counter-Terrorism and Operations Division gewerkt als een “mid-level manager” voordat  tijdens zijn 20-jarige de politie ambtstermijn, hij hoofd werd van de politie in Ankara en Sanliurfa.
In interviews met  het blad “INSURGE intelligengence”, onthulde Yayla   dat hij er persoonlijk getuige van was geweest dat de  Turkse staat ISIS sponsort,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: