Politieke indoctrinatie schoolkind moet van overheid – Interessante Tijden

politieke-indoctrinatie-schoolkind-moet-van-overheid-–-interessante-tijden

08-10-20 11:25:00,

Kinderboek van de Europese Commissie haar directoraat generaal ‘Klimaatactie’ (2011)

De conditionering van je kind tot genderneutrale klimaat- en ‘diversiteit’-activist uit naam van ‘democratie’ is officieel beleid van de Ministeries van OCW, EZK en LNV. Dat blijkt uit het onderzoekje dat ik startte, nadat ouders mij de wekelijkse onzin toesturen die kinderen over natuur en milieu ‘leren’ in lesmethodes van de CED Groep, Thieme Meulenhoff en uitgeverij Zwijsen.

Het curriculum voor primair onderwijs wordt nog verder omgebouwd tot logisch, historisch en biologisch ongefundeerde politisering, met een nieuwe ‘curriculumcommissie’ (Kamerbrief 9 september).

Via vier ‘Grote Opdrachten’ worden kinderen gekneed tot brave ‘wereldburgers’ die als groepsconformisten tegelijk twee logisch tegenstrijdige posities voor ‘waar’ kunnen houden. Twee plus twee is VIJF als De Partij dat zegt of ‘je gevoel’.

Decade of Action

2030 Agenda thema Nationaal Onderwijscongres
Morgen start in Bussum het Nationaal Onderwijscongres, dat de 2030 Agenda (‘duurzaam ontwikkelen’) als thema heeft. Ze stellen:

Tegenwoordig duikt ‘duurzaamheid’ overal op. Wat betekent dit voor ons onderwijs? Op Het Nationaal Onderwijs Congres 2020 staan we stil bij duurzaam ontwikkelen.

We belichten niet alleen hoe educatie kan bijdragen aan een duurzame wereld, maar ook hoe leerlingen zich duurzaam kunnen ontwikkelen in- én voor een steeds veranderende samenleving. Hoe leren we onze leerlingen om hun talenten optimaal in te zetten?”

Hoe zet je kinderen in voor een politieke ideologie, het internationaal socialisme van Gro Harlem Brundtland cs (Our Common Future gefinancierd door het Nederlandse Ministerie van BUZA). Dat is wat hier staat. Die keuze is geen toeval in de ‘Decade of Action’ van de Stichting SDG Nederland ( = Ministerie Buitenlandse Zaken en Koningshuis, afsplitsing van NCDO van wijlen Prins Claus)

De overheid implementeert de 2030 Agenda van de Verenigde Naties (klimaat- en genderagenda, 17 SDG Doelen) op alle bestuurlijke niveaus, het Internationaal Socialisme van de Club van Rome.

Nou, bij deze dan geheel ongevraagd wat inbreng

Onderwijskunde = uithollen autoriteit docent
En dus volgt volgend jaar (2021) ook een curriculum-herziening voor het primair onderwijs. Op 9 september stelde het Koningshuis een commissie van linkse lakeien in (‘onderwijskundigen’), die via Kamerbrief kenbaar werd gemaakt: De Curriculumcommissie. De leden zijn nagenoeg allemaal ‘onderwijskundige’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: