Vrouwen voor vrijheid – de volkskrant houdt zich niet aan hoor en wederhoor | Stichting Vaccin Vrij

vrouwen-voor-vrijheid-–-de-volkskrant-houdt-zich-niet-aan-hoor-en-wederhoor-|-stichting-vaccin-vrij

08-10-20 07:32:00,

Zou er sprake zijn van een gevaar als mensen geen kranten zouden lezen? Het lijkt misschien een rare vraag, maar de rol van de media in deze “pandemie” is allesbepalend. Maandenlang worden we bang gemaakt. Maandenlang krijgen politici en pro-vaccinatoren onbeperkt platform in de media om ons eindeloos toe te spreken, bang te maken, gerust te stellen. Maar de wetenschap ontbreekt, de cijfers ontbreken – de “voorlichting” is gedegradeerd tot propaganda en censuur. In de democratie is geen plaats voor gezond verstand, voor kritische vragen, voor ervaringen die niet overeenkomen met het beeld dat door de media wordt gecreëerd.

Wat de volkskrant doet, doet elke krant

Vrouwen voor Vrijheid laat in het onderstaande filmpje zien hoe de Volkskrant zich niet houdt aan hoor en wederhoor. En helaas is dit gebruikelijk in de Nederlandse media. In het filmpje daaronder staat het volledige gesprek an Peter met het RIVM.

Voorgeschiedenis

Op dinsdag 29 september 2020 belt timmerman Peter Grootswagers het informatienummer over Corona dat op de website van het RIVM vermeld staat. Hij krijgt opmerkelijke antwoorden. Hij filmt het gesprek met de mobiele telefoon van zijn vrouw en plaatst het filmpje op Facebook.

In de Volkskrant van zaterdag 2 oktober en in een filmpje van Harry Hol op Youtube wordt zijn telefoontje afgedaan als nepnieuws. Noch de Volkskrant, noch Harry Holl heeft Peter zelf gesproken. Peter belt de Volkskrant hierover. Hij heeft tot dusver geen reactie gekregen.

Omdat de vrouwen bij Vrouwen voor Vrijheid geloven in hoor en wederhoor, spraken ze Peter zelf. Het resultaat is dit filmpje.

Het originele filmpje van Peter Grootswagers werd meer dan 800.000 keer gedeeld op Facebook

Wilt u meer van Vrouwen voor Vrijheid horen? Abonneer u op hun Youtube kanaal, en vind hen op social media!

https://www.youtube.com/channel/UCZTuA-94qywm2aeDwWBL-lw

https://www.vrouwenvoorvrijheid.nl/

https://www.facebook.com/vrouwenvoorvrijheid/

https://www.instagram.com/terms/unblock/?next=/vrouwenvoorvrijheid/”

Bronnen:

* Peter Grootswagers belt met de informatielijn over Corona https://www.youtube.com/watch?v=K1bvMlz_iuo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2d0iAabeYMr4LPsxRnQn-q_id7KQ7Vk_Ny8mPDIsxaNPw93A4cBlpa18E
* Volkskrant 2 oktober zaterdageditie, column door Lisa Bouyeure
* Video Harry Holl https://www.youtube.com/watch?v=ONY18OLhFX8

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: