Het Rijk wordt gek van Anselm Lenz… | KenFM.de

het-rijk-wordt-gek-van-anselm-lenz…-|-kenfm.de

09-10-20 09:27:00,

Een standpunt van Anselm Lenz, redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand.

Vanaf vrijdag wordt de tweede lockdown in Berlijn getest. In de loop hiervan zullen corrupte beroepspolitici zich richten op bosbeschermers, woningbouwprojecten, de middenstand en het civiele leven. Op zaterdag zal er een burgermars voor de mensenrechten door de stad marcheren.

De tijd is gekomen: dinsdag heeft het Berlijnse stadsbestuur een tweede „lockdown“ opgelegd aan de gehele bevolking. De „Zevende wijziging van de verordening inzake infectiebescherming“ voorziet onder meer in een uitgaansverbod dat aanstaande vrijdag 9 oktober 2020 om 23.00 uur ingaat.

Volgens deze bepaling mogen slechts vijf personen samen staan en mogen niet meer dan tien personen samen in gesloten ruimten staan. Dit betekent dat de metropool en ’s nachts praktisch opgesloten worden. Daarnaast is er een „afleidingsregel“ van toepassing, die bedoeld is om bijeenkomsten, d.w.z. elke vorm van politiek onaangename ontmoetingen, te voorkomen.

Hoe lobbyen in de propagandamedia werkt, bleek al in de Tagesthemen op maandagavond voor de bekendmaking van de Berlijnse verordening: De Berlijnse gezondheidssenator Dilek Kalayci (SPD) was in een interview ronduit gegrild. ARD-propagandist Pinar Atalay eiste een verscherping en zelfs een soort zoneregeling voor Berlijn met binnenstedelijke grenscontroles tussen de Berlijnse districten Friedrichshain-Kreuzberg en Mitte.

Kalayci wordt beschouwd als de zwakste schakel in de Berlijnse staatsregering, die probeert te dienen binnen het apparaat met anticiperende gehoorzaamheid en een corona hardliner cursus. Ze kwam in de problemen tegen het TV-gezicht Atalay en herhaalde steeds weer dat Berlijn „niet te vergelijken is met wijken“. Wijken zouden immers vaker van elkaar geïsoleerd kunnen worden. – De mensen op het platteland moeten zich zorgen maken over de stadsbewoners en vice versa totdat ze allebei geïsoleerd zijn en hen daarvoor bedanken.

Stiltemars en honderden mensen

De nieuwe „lockdown“ in Berlijn, waarmee het Corona-regime in Berlijn, dat als opstandig wordt beschouwd, de proef op de som neemt voor de tweede golf op het grondgebied van de Bondsrepubliek, geeft het regime de mogelijkheid om de bevolking voortdurend aan te vallen met de politie, die is gedegradeerd tot regerings- en zakenmilitie. Voor de demonstratieplicht van de ambtenaren en het universele recht van de mens zal er op zaterdag 10 oktober een burgermakende stille tocht door de stad plaatsvinden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: