Leest U nog ‘De Krant’?… WIJ hebben Gezond Verstand! – Interessante Tijden

leest-u-nog-‘de-krant’?…-wij-hebben-gezond-verstand!-–-interessante-tijden

09-10-20 08:41:00,

Goed nieuws op een druilerige herfstdag

Nu de 1 miljoen exemplaren gedrukt zijn van het eerste nummer van het misschien wel enige echt journalistieke medium van Nederland in een zee propaganda, Gezond Verstand, is het zaak dat ze in de distributie komen. Iedere lezer van Interessante Tijden kan in zijn eigen regio ‘iets doen’, wanneer deze al stond te popelen. Ga Gezond Verstand bezorgen!

Bel met een distributiepunt in je regio, de nummers vind je via ‘Onsnetwerk.nu‘. Ook wanneer je wilt helpen om De Andere Krant te verspreiden van hoofdredacteur Sander Compagner. Langweer, daar zit het nu wel snor.

Naast mijn eigen co-productie met hoofdredacteur Karel van Wolferen, ‘Voor God Spelen in Davos’, en het artikel ‘de agenda tegen de middenklasse’ door Tom Zwitser over het ruïneren van het MKB met ‘corona’ als excuus, is ook het artikel van Karel Beckman ‘Dit is Nederland niet’ aan te bevelen.

Beckman beschrijft hoe Nederland de soevereiniteit over het eigen gezondheidsbeleid uitleverde aan een globalistische instantie, de WHO. Een door Bill Gates gecontroleerde (lees: gefinancierde) club, die aan geen enkele burger enige verantwoording aflegt.

Het weer vandaag is Nederland weer ten voeten uit…

Dat is helemaal correct. In 2005, twee jaar na de gecreëerde hype rond de SARS-epidemie gaven landen opnieuw meer soevereiniteit over gezondheidsbeleid af aan die WHO, inzake epidemieën. Die WHO eiste steeds meer de rol op van mondiaal controlecentrum, coördinator bij de uitbraak van een virus.

Met het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundation, richten ze in Duitsland en andere landen ook een vaccinatiecoalitie op in 2017, de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), vanuit het monomane, onwetenschappelijke idee dat alleen vaccins je gezondheid helpen:

De CEPI, in World at Risk rapport van de WHO, september 2019

Zo zie je dus hoe 1 globalistenclub met 1 monomaan gezondheidsidee (alleen vaccins die wij verkopen zijn goed), gecontroleerd door enkele financiers een mondiale impact kan hebben, die uniek is sinds 1945. Is de ketting van commando 1 maal opgetuigd, dan gaat de order van enkelen door, van een WHO-bureau tot op gemeenteniveau.

Geef Bill Gates geen kans

En zo kan dus eigenlijk 1 man,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: