Mondkapjes fetisjisme: Het succesverhaal in de landen om ons heen

mondkapjes-fetisjisme:-het-succesverhaal-in-de-landen-om-ons-heen

09-10-20 09:16:00,

Het gedram van Kamerleden, dat Nederland een buitenbeentje is, vergeleken met de landen om ons heen, wordt regelmatig als “steekhoudend argument” gehanteerd.

Door de regering is een “maatschappelijk probleem” opgelost door een “politieke afweging”. De medische argumenten worden daardoor ondergeschikt gemaakt. Als de “politieke afwegingen” de dood tot gevolg heeft, is dat als het geallieerde bombardement van Nijmegen in 1944: “Zij vielen voor het Vaderland”.

“Iedereen doet het, dus waarom wij dan niet?

Misschien is dat omdat het niets helpt, misschien is het wel, omdat het je gezondheid schade toebrengt?

Spanje, Italië, Frankrijk, België, Duitsland, dat zijn allemaal “gehoorzame” landen waar de mensen en schoolkinderen nu al een half jaar met mondkapjes rondlopen. Een nieuw soort vrijheidsstrijder tegen iets wat onzichtbaar is en daarmee onomstotelijk bewezen: het SARS-CoV-2 virus.

Thans bereiken ons de zorgwekkende berichten dat zich er in die landen weer veel meer “besmettingen” voordoen, ondanks alle preventieve maatregelen. Er worden al weer steden in de lockdown-modus gebracht. De mondkapjes worden strakker aangetrokken om ontsnapping van “virussen” te voorkomen.

Om met Jaap van Dissel en een paar miljoen medici te spreken: “Het heeft geen toegevoegde waarde”.

Nederland moet blijkbaar mee in de “vaart der volkeren” en in de neerwaartse spiraal als koploper de finish halen.

De onzin van de nieuwe nationale klederdracht is hiermee wel afdoende bewezen. Mondkapjes helpen niet. Tenzij je ze luchtdicht om je gezicht knoopt, zodat er geen lucht langs de zijkanten en de onderkant je bacteriële broeinest verlaten kan. Dat je daarbij rood en paars aanloopt doet niet ter zake. Het doel van de mondkapjesdracht is de “bescherming van anderen”, ook al val je ter plekke dood achter je winkelwagentje neer. Als goed Nederlander heb je je plicht voldaan en wordt je bij geschreven op het Verzetsmonument 2020.

Tot zover het echte nieuws.

FAKE Nieuws: “Bijna 6.000 nieuwe besmettingen met het coronavirus.”

Ten eerste: welk coronavirus. Niet het SARS-CoV-2 virus, want dat is in ieder geval in de VS nog steeds niet gevonden. [HIER]

Ten tweede: het zijn positieve testen van een niet werkende PCR en geen “besmettingen”, geen “infecties” en geen “COVID-patiënten”

Ten derde: het aantal en de definiëring is onjuist.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: