President al-Assad in een interview met Rossiya Segodnya News : de oorlog is nog niet voorbij … het elimineren van terroristen heeft prioriteit

president-al-assad-in-een-interview-met-rossiya-segodnya-news-:-de-oorlog-is-nog-niet-voorbij-…-het-elimineren-van-terroristen-heeft-prioriteit

09-10-20 03:28:00, 1 0 ShareTweetSubscribe Read Time:25 Minute, 39 Second Assad on Europe's concerns about the refugees | European Migrant Crisis |  Know Your MemeDamascus -president Bashar al-Assad bevestigde dat de oorlog tegen het terrorisme nog niet over is, aangezien terroristen nog steeds sommige delen van Syrië bezetten en nog misdaden en moorden plegen. De president voegde er in een interview met het Russische Rossiya Segodnya News aan toe dat de aanwezigheid van de VS en Turkije op Syrische grondgebied een bezetting is die moet worden gestopt en de partijen moeten worden verdreven. Het volledige interview

Vraag 1: Meneer de President, ik dank u hartelijk dat u ons deze gelegenheid hebt gegeven om dit interview te houden, terwijl we ons herinneren dat vijf jaar geleden de Russische hulp naar Syrië kwam. Dus, na vijf jaar Russische militaire operatie, kunt U dan zeggen dat de oorlog in Syrië nu voorbij is?

President Assad: Nee, zeker niet. Zolang er terroristen zijn die sommige delen van ons land bezetten en misdaden en moorden plegen, is het nog niet voorbij, en ik denk dat hun ‘opdrachtgevers’ erop gebrand zijn om het nog lang te laten voortduren. Dat is wat we geloven.

Vraag 2: Welke momenten van de heldendaden van de Russen herinnert u zich ? Welke van hen vindt U het waard om bijvoorbeeld aan uw kleinkinderen te vertellen?

President Assad: Het zijn er zo veel, en ik herinner me er natuurlijk een paar. Na vijf jaar van de samenwerking tussen het Syrische en het Russische leger in een deze brutale gemene oorlog, denk ik dat heldendom een ​​collectieve daad aan het worden is; het is niet individueel, het zijn niet alleen een paar gevallen van heldendom. Als je bijvoorbeeld denkt aan de piloten van militaire vliegtuigen – de luchtmacht, Russische piloten vlogen dagelijks over de gebieden van de terroristen, waarbij ze hun leven riskeerde, paar vliegtuigen zijn daadwerkelijk neergeschoten door de terroristen. Als je het hebt over de andere officieren en soldaten, zij ondersteunen het Syrische leger niet in de achterste linies, maar staan in de frontlinies en als gevolg daarvan zijn vele Russische soldaten gesneuveld. Wat ik mijn kleinkinderen op een dag ga vertellen, gaat niet alleen over dit heldendom, maar ik ga ook praten over deze gemeenschappelijke waarden die we in onze beide legers hebben en die ons tot broeders hebben gemaakt hebben tijdens deze brutale oorlog;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: