Volgens Cahill kan je op deze manier veilig de winter door komen – De Lange Mars plus

volgens-cahill-kan-je-op-deze-manier-veilig-de-winter-door-komen-–-de-lange-mars-plus

09-10-20 07:25:00, Wintervreugde (foto 123rf)

Tips om de winter gezond door te komen van professor Dolores Cahill. Er is geen reden tot angst, ook al willen de gezamenlijke massa media dit de bevolking wel doen geloven.

Immuniteit

Corona virussen circuleren elke vier van de tien jaar. Veertig procent van de griep zijn corona virussen en dertig procent van de verkoudheid is ook corona virus. En betoogt Cahill nadat je waterpokken hebt gekregen ben je de rest van je leven daarvoor immuun. Ook voor griepvirussen bouwen we immuniteit op.

Volgens Cahill kom je om het jaar in aanraking met het coronavirus. Tussen de vijfentachtig en achtennegentig procent zal zelfs geen symptomen krijgen, doordat je immuunsysteem het virus zal herkennen en het eruit zal gooien. Zelfs als het nog aan de oppervlakte zit kan het je lichaam niet binnen dringen. Hierdoor hoef je gaan antibodies aan te maken. Je krijgt de symptomen zelfs niet.

Dus 85% tot 98% zal negatief zijn voor de test. Het belangrijkste is dat de hele bevolking deze virussen iedere winter tegenkomt. Na twee of drie weken zullen mensen geen symptomen hebben (9 van de 10). De mensen die wel ziek worden (1 op de 10) krijgen griepsymptomen en knappen op. Dit alles dankzij je immuunsysteem.

Dit jaar hadden we influenza-B (december 2019), influenza-A (kerst 2019) en coronavirus rond januari, februari, maart 2020.

Dus je zou je kunnen herinneren dat je ze alle drie hebt gehad. Corona gaf griepachtige verschijnselen.

Voed je immuunsysteem

Ondertussen heeft Dolores Cahill nog meer goed nieuws, wanneer ze vertelt dat we zelf ons immuunsysteem een handje kunnen helpen.

Dit doe je met

  • goede voeding,
  • water drinken en slapen. Zo help je je immuunsysteem om het griepvirus aan te vallen.
  • Maar als je slechte kwaliteit voeding hebt, dan kan je dit aanvullen met vitamine D, C en zink.
    Met name zink helpt volgens Cahill het immuunsysteem. Zonder zink werkt het namelijk niet zo goed.
  • HCQ (Je kunt dit ook preventief nemen, namelijk een dosis per maand (1 x 100 mg).
  • steroide inhalator

Het mooie is dat wanneer je immuunsysteem het coronavirus ziet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: