Bol verbant boek van Robin de Ruiter – De Lange Mars plus

bol-verbant-boek-van-robin-de-ruiter-–-de-lange-mars-plus

10-10-20 07:40:00,

Het boek Coronacrisis is door Bol verwijderd uit het boekenaanbod. Dit is gebeurd na een aanvaring tussen RTL Z en de schrijver van het verbannen boek. Academy of Happiness, dat al jaren alle boeken van De Ruiter verkoopt, gaat gewoon door met de verkoop.

Robin de Ruiter

Volgens de uitgever van het boek Coronacrisis weigerde Robin de Ruiter informatie te verstrekken aan een journalist van RTL Z  over de verkoop van zijn boeken.
Hierop werd de journalist kwaad en nam vervolgens contact op met Bol.com. Dezelfde dag werd het boek verwijderd.

Volgens Robin speelt onder andere RTL Z  een belangrijke rol in het hele censureren-gebeuren.

Zie website van RTL Z nieuws. Zij schrijven op hun website over De Ruiter: “In ‘Coronacrisis: het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij’ trekt hij de ernst van het coronavirus in twijfel. De Ruiter suggereert dat het virus de opmaat is naar de vestiging van een nieuwe wereldorde, onder leiding van een leider waaraan de hele wereld is onderworpen.”

Dat is dus de reden van het verwijderen van het boek: het in twijfel trekken van de ernst van het coronavirus.

Iets in twijfel trekken mag in Nederland dus niet meer, reageert Robin.

Robin de Ruiter had dit al verwacht. Hij zegt dat dit ook in andere Europese landen gebeurt.

“Dit is pas het begin. We leven al heel lang niet meer in een democratie. Nu wordt het eindelijk voor iedereen duidelijk.”

Hij voorspelt:”De verkoop van de boeken zal alleen nog maar meer toenemen.”

Coronacrisis

In het boek raadt De Ruiter mensen af het te lezen als zij geloven dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie. “Want, zegt de schrijver, Iedereen met een gezond verstand weet dat een lockdown bij voorbaat een volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen.”

De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin voorspelde De Ruiter niet alleen een wereldwijde lockdown, maar hij legde ook uit waarom die moet plaatsvinden. Naar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur nu de draad weer op waar hij de eerste uitgave mee eindigde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: