Massa-testen bevestigen groepsimmuniteit. Breek de peperdure teststraten af.

massa-testen-bevestigen-groepsimmuniteit-breek-de-peperdure-teststraten-af.

10-10-20 08:01:00,

Beste meisjes en jongens in de Tweede Kamer, letten jullie maar niet op schoolmeester Hugo de Jonge, en zijn chef Rutte, maar op iemand die het wél kan weten.

Dr. Mike Yeadon, voormalig Vice President en Chief Science Officer voor Pfizer gedurende 16 jaar, zegt dat de helft of zelfs “bijna alle” tests voor COVID vals-positieven zijn. Dr. Yeadon stelt ook dat de drempel voor groepsimmuniteit veel lager is dan eerder gedacht, en in veel landen al bereikt kan zijn.

In een interview vorige week werd Dr. Yeadon gevraagd: “We baseren een overheidsbeleid, een economisch beleid, een beleid van burgerlijke vrijheden, in termen van het beperken van mensen tot een minimaal aantal personen in een vergadering … allemaal gebaseerd op eigenlijk volledig valse gegevens op dit coronavirus?”

Dr. Yeadon antwoordde met een simpel “ja”.

Dr. Yeadon zei in het interview dat, gezien de “vorm” van alle belangrijke indicatoren in een wereldwijde pandemie, zoals ziekenhuisopnames, IC gebruik, en sterfgevallen, “de pandemie fundamenteel voorbij is.”

“Zonder de testgegevens die je de hele tijd van de media krijgt, zou je terecht concluderen dat de pandemie voorbij is, want er is niet veel gebeurd. Natuurlijk gaan de mensen naar het ziekenhuis, en gaan ze het herfstgriepseizoen in… maar er is geen wetenschap die suggereert dat er een tweede golf zou moeten gebeuren.”

HIER het volledige rapport

Wat we hier in Nederland doen grenst aan het absurde.

De bijna 6.000 positief geteste mensen maken zich zorgen om niets. Deze massale test-operatie is gewoon een bevestiging van de groepsimmuniteit, tegen allerlei zaken als griep, verkoudheid en kinkhoest en nog veel meer. Geen SARS-CoV-2, overigens, want die is nog niet gevonden.

Zonder ziekteverschijnselen ben je dus gesteld voor de winter. Iedereen die de griepprik haalt, hoeft niet meer te worden getest, omdat je gegarandeerd positief test met PCR. De 302 ziekenhuizen met 40.000 bedden kunnen de klapjes van de griepgolf best opvangen, daar hebben we geen boekhouder als Ernst Kuiper voor nodig. Hoe minder “deskundigen” er mee bezig zijn, hoe sneller we de zaak weer op de rit hebben. De miljarden kostende test-epidemie en de gevolgen zullen we bij de daders verhalen.

De GGD kan de boel opbreken, het gaat nergens meer over.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: