Ademnood: mondkapjes-psyche en ’t fysieke proces

ademnood:-mondkapjes-psyche-en-’t-fysieke-proces

12-10-20 02:16:00,

De gastcolumn is deze keer voor Lars Faber (1970). Lars nam 15 jaar geleden, bijna van de ene op de andere dag, een essentiële afslag op zijn levenspad. Hij liet een goed betaalde man achter zich en volgde zijn intuïtie om zijn medemens te helpen. De vervulling van een ‘roeping’, zo kun je het het beste noemen, die hij al had als klein jongetje. Dit is de inleiding van zijn artikel hieronder, over de idiotie van de mondkapjes-maatregelen en wat het doet met onze psyche en ons fysieke lichaam. Allereerst dus het verhaal over zijn achtergrond en hoe hij ‘ademcoach’ werd:

“Toen ik zo rond mijn vijfendertigste stopte met m’n werk als interim manager, wist ik één ding: ik wilde geen bedrijven meer reorganiseren, maar mensen op weg helpen. Hen helpen de weg naar zichzelf terug te vinden. Leren leven vanuit het hart. Dat had ik uiteraard zelf ook te doen en daarom stopte ik van de ene dag op de andere met mijn zéér goed betaalde werk. Zonder een ‘plan B’ voor ogen te hebben..!

Ik ben van kleins af, al geïnteresseerd in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik eenmaal de weg vrijmaakte door met geestdodend werk te stoppen ging het hard en mocht ik duizenden mensen persoonlijk begeleiden. In de tussentijd schreef ik negen boeken en mocht ik De Gewijde Reis/The Sacred Voyage opzetten, een organisatie die mensen van over de hele wereld begeleidt in de zoektocht naar hun eigen essentie.

De technieken en methoden die ik daar in de loop der jaren ontwikkelde gebruik in in mijn eigen coachingssessies, naast andere methoden als Voice Dialogue en Focusing, waarin ik ben opgeleid. Mijn sterkste punt is een brede kennis van de menselijke psyche (Ik begon ook al rond mijn tiende met het bestuderen ‘van den mensch’) in combinatie met mijn intuïtie.

Hierdoor kan ik meestal vrij snel ontdekken waardoor iemand afgesneden is van zichzelf, en dit mens ook helpen de weg terug in te zetten.Dat is dan ook mijn passie, om sámen te ontdekken waar de schoen wringt en dan de sleutel naar heling te ontdekken. Ik werk daarbij sterk met de combinatie van lichaam, hart én geest,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: