Covid-19-strip uit 2012

covid-19-strip-uit-2012

12-10-20 10:41:00,

Covid-19-strip uit 2012

www.kla.tv/1702316.08.2020

Er is een stripboek aan het licht gekomen, gemaakt in 2012, dat van A tot Z in detail beschrijft hoe in 2020 een virus over de hele wereld moet komen dat in China werd ontwikkeld, om precies te zijn in Wuhan, zodat de hele wereldeconomie kan worden lamgelegd en op die manier de hele mensheid onder een werelddictatuur kan worden gebracht. Het Turkse Beyaz TV drong erop aan dat deze video zou worden gedeeld met de hele wereldgemeenschap zodat de graad van manipulatie, waarin we ons momenteel bevinden, zou worden begrepen. Men kan zijn ogen niet geloven. Een strip die de hele Covid 19-pandemie, inclusief de wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig voorspelde. Maar wie is de auteur? Kom het nu meteen te weten in een interview met Beyaz TV.
Overigens: De link naar het complete stripboek is te vinden onder de uitzending.

Interview

Freda Y. Yilmazoğlu: Je zult je ogen niet geloven. Ze hebben deze virusstrips jaren geleden getekend. Murat Akan gaat ons een nog niet eerder uitgebrachte strip presenteren. Hoewel sommige dingen zijn getoond en gedeeld over het bestaan van het Coronavirus in boeken of films, beweren we dat deze strip nog niet toegankelijk was. Ik wil uw aandacht erop vestigen, misschien weet u het wel. Het werd gepubliceerd in 2012 en het bevat wat gebeurt in 2020, en dat is nu! Murat, ik geef je het woord. Vertel heel vlug over de strip en onze collega’s beginnen meteen met de juiste foto’s.

Murat Akan: Natuurlijk vraag je me om me nog een keer te haasten, dan willen we dit deel een beetje versnellen. De strip waar we het over hebben is – weet u, ik geef in mijn leven niet veel ruimte aan zulke tijdschriften – daarom leek het me erg interessant. Sinds het begin heb ik wat onderzoek gedaan naar het coronavirus en daar ben ik met mijn neus op deze strip geduwd. Het is interessant. Waarom is het interessant? Het bevat vanaf het begin zonder punt, komma, lijn het hele proces van het hedendaagse coronavirus. Het is praktisch het draaiboek van het coronavirus.

Freda Y. Yilmazoğlu: Wat is de naam?

Murat Akan: Het werd verspreid door de afdeling “Internationale Betrekkingen en Ontwikkeling van de Commissie van de Europese Unie” in 2012 en de naam is “Geïnfecteerd”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: