Great Barrington Declaration

great-barrington-declaration

12-10-20 07:24:00,

De WHO keurt lockdowns opeens af. Waarom?

Een drietal epidemiologen hebben een verklaring opgesteld, die de lockdown kenschetsen als verwoestend en buitengewoon schadelijk.

Helaas is ook dit weer symptoombestrijding, en zo ziet onze tegenstander het graag. Vergelijk het met een parlementaire enquête, een fenomeen wat veel weg heeft van een doofpotconstructie.

De epidemiologen doen waar ze voor zijn opgeleid: symptoombestrijding door een “chemische reactie” proberen te bewerkstelligen. Alle hoop wordt gevestigd op het verlossende vaccin, terwijl men groepsimmuniteit propageert, een vreemde combinatie. De kern van het probleem wordt zoals gebruikelijk angstvallig vermeden: waar is het “virus” en waarom veroorzaakt die uitsluitend de ziekte COVID-19? Zolang die vraag niet is beantwoord, moeten ALLE maatregelen worden gecanceld en de organisatoren ter verantwoording worden geroepen.

Hier de inhoud:

Als epidemiologen van besmettelijke ziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken wij ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het heersende COVID-19-beleid en bevelen wij een aanpak aan die wij Focused Protection noemen.

We komen van zowel links als rechts, en over de hele wereld hebben we onze carrières gewijd aan de bescherming van mensen. Het huidige lockdown beleid heeft verwoestende gevolgen voor de korte en lange termijn volksgezondheid. De resultaten (om er maar een paar te noemen) zijn onder andere lagere vaccinatiegraad voor kinderen, een verslechtering van de resultaten op het gebied van hart- en vaatziekten, minder kankerscreening en een verslechtering van de geestelijke gezondheid – wat leidt tot een grotere overmaat aan sterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en de jongere leden van de samenleving de zwaarste lasten dragen. Leerlingen buiten de school houden is een ernstige onrechtvaardigheid.

Als deze maatregelen worden gehandhaafd totdat er een vaccin beschikbaar is, zal dit onherstelbare schade veroorzaken, waarbij de minderbedeelden onevenredig veel schade zullen oplopen.

Gelukkig groeit ons begrip van het virus. We weten dat de kwetsbaarheid voor de dood door COVID-19 meer dan duizend keer zo groot is bij ouderen en zieken als bij jongeren. Sterker nog, voor kinderen is COVID-19 minder gevaarlijk dan veel andere schadelijke ziekten, waaronder de griep.

Naarmate de immuniteit in de bevolking toeneemt, daalt het risico op besmetting voor iedereen – ook voor de kwetsbaren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: