Het Corona Dashboard – leugens en misleiding

het-corona-dashboard-–-leugens-en-misleiding

12-10-20 07:23:00,

Wie de Corona Soap op de voet wil volgen, zit de ganse dag op het zogenaamde “Corona Dashboard” te turen.

Wat daar allemaal staat is een aanslag op je gezonde verstand.

Het begint al met de inleiding:

De dikgedrukte inleidende zin maakt het geheel al direct ongeloofwaardig.

Stijging van Covid-19 besmettingen? FOUT! Het zijn meer afgenomen testen en de daaruit voortvloeiende vals-positieve uitslagen. Het percentage wordt slechts één keer per week bijgewerkt. Halve informatie is ook misleiding en dus strafbaar. De overheid liegt dat het gedrukt staat.

Opnames in ziekenhuizen zet door? FOUT! Mits er wordt bedoeld dat mensen met allerlei mogelijke ziekten en aandoeningen worden opgenomen, die misschien toevallig ook vals-positief (95% van het totaal) zijn getest. Er worden ALTIJD mensen in ziekenhuizen opgenomen, maar dat komt nooit in de krant.

Opnames op intensive care afdelingen zet door? FOUT! Dat zou lockdown-fetisjist menneke Gommers S.J. wel willen, maar het tegendeel is waar: de opnames nemen af.

Dan de strikt geheim gehouden sterftecijfers.

Blijkbaar gaan er alleen nog mensen dood in de verpleeghuizen, zie volgende grafiek:

Hoe zorgwekkend wil je het hebben? Mensen sterven in verpleeghuizen doorgaans aan ouderdom en zware ziekten. Als je iemand van 92 een wattenstaaf van 15 cm in de neus duwt en een paar keer stevig ronddraait, wordt die bejaarde vanzelf wel ziek.

Het reproductiegetal

Dat komt van het RIVM en staat al weken op 1,17. Ongeloofwaardig, waarom kunnen ze dat niet per dag berekenen?

Het percentage positief getesten

Daar blijft de hele week 9,09% op staan, de gegevens van het RIVM van een week oud en geldend voor amper de helft van de afgenomen testen sinds 14 dagen. De achterstand is funest voor het cijfer, je kunt er geen cent voor geven.

En tenslotte de allerergste leugen van staatswege:

Er staat: “… dat ze positief getest zijn en COVID-19 hebben”. Daar kun je het volk de stuipen mee op het lijf jagen: “Maar liefst 6.378 personen die COVID-19 hebben, HEER, sta ons bij!”

De werkelijkheid is volstrekt anders,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: