Het perfide plan van het “World Economic Forum” 2020

het-perfide-plan-van-het-“world-economic-forum”-2020

12-10-20 10:40:00,

Het perfide plan van het “World Economic Forum” 2020

www.kla.tv/1731003.10.2020

Het perfide plan van het “World Economic Forum” 2020

Op dit moment heb ik geen tijd om mijn video te maken.
Maar ik wil jullie graag laten zien hoe men zijn Lumen Naturale, zijn gezonde mensenverstand, gebruikt.

Ten eerste weten we dat Corona veel problemen met de logica oplevert. Bij sommige bijeenkomsten is het besmettelijk, in andere bijeenkomsten is het niet besmettelijk.
We weten dat Corona vaak niet besmettelijk is in quarantaine. We weten dat Corona hoofdzakelijk besmettelijk is in openbare gelegenheden met airconditioning.
We weten dat er erg veel verschillende symptomen zijn, die niet uniform kunnen worden toegeschreven aan een “virus” of iets anders, maar aan zeer, veel verschillende ziektepatronen.
En we weten dat corona in principe in de ernstigste gevallen van longaandoeningen, enz. de symptomen van fijnstof heeft, en dus dezelfde patiënten, dat wil zeggen dezelfde clientèle heeft, dus dat de oudere mensen met diabetes en aandoeningen van cardiovasculaire aard meer kans hebben om er aan te sterven.
Goed, dat weten we.
Dat is wat wij ons allemaal afvragen – verder weten wij ook dat het coronavirus rechtstreeks gericht is tegen de zelfstandigen, tegen elke vorm van zelfredzaamheid, de kleine winkels en de kleine bedrijven.
Corona zal net zo vaak worden uitgeroepen, tot de laatste zaak en de laatste winkel genationaliseerd is
– tot we allemaal afhankelijk zijn van het inkomen zonder voorwaarden, dat wil zeggen het universele basisinkomen, zoals paus Franciscus het al lang eist.

Dan gaan we verder, we willen weten of het een plandemie is of dat het een pandemie is.
Dan gaan we naar het World Ecomomic Forum, WEF 2020, waar we klikken op: “Platform”, van “Platform” gaan we naar het “Covid Action Platform” overigens is het teken hetzelfde als voor
“Black lives matter” uit de VS: “Zwarte levens tellen” Van daaruit gaan we verder en scrollen
we heel, heel, heel ver naar beneden tot we bij de schematische weergave van een coronavirus komen.
Daar klikken we op de “Covid Transformation Map”, dat is de digitale transformatie van de wereld via Corona. Daarom wordt het op het World Economic Forum de “Corona Transformation Map” genoemd.
We wachten tot hij opengaat. We klikken nu op: “Avoiding COVID-19 infection and Spread”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: