Prof. Beda Stadler over Covid 19: “Waarom zat iedereen ernaast?”

prof.-beda-stadler-over-covid-19:-“waarom-zat-iedereen-ernaast?”

12-10-20 10:40:00,

Prof. Beda Stadler over Covid 19: “Waarom zat iedereen ernaast?”

www.kla.tv/1734109.10.2020

Op 10 juni 2020 publiceerde de Weltwoche – een Zwitsers weekblad – een opmerkelijk gastartikel van Beda M. Stadler, Zwitsers emeritus professor. Stadler is immunoloog en voormalig directeur van het Instituut voor Immunologie aan de Universiteit van Bern. Hij werd bekend bij het publiek met zijn scherpe columns, waarin hij meestal een standpunt inneemt over zowel medische als gezondheids- en sociaal-politieke kwesties.
In zijn laatste artikel over COVID-19 bekritiseert hij officiële verklaringen van deskundigen als “helemaal verkeerd”. Dit is opmerkelijk, omdat Stadler tot nu toe de neiging heeft gehad om een standpunt in te nemen tegen alternatieve geneeskunde en vaccinatiekritiek en ten gunste van gentechnologie. Zie nu een samenvatting, die verscheen op de journalistieke database “corona-transition.org”. Corona Transition vestigt de aandacht op informatie over de coronacrisis die openbaar beschikbaar is, maar nauwelijks wordt opgemerkt of genegeerd door beleidsmakers. U kunt het volledige artikel vinden onder de link in de aftiteling.
“Ik denk dat het tijd is om een aantal van de volledig valse verklaringen over COVID-19 in het openbaar te bekritiseren”, zegt Beda Stadler, emeritus professor Immunologie en voormalig directeur van het Instituut voor Immunologie aan de Universiteit van Bern in een gastartikel in Weltwoche.
De kritiekpunten van Prof. Beda Stadler:

“Ten eerste, het is volledig fout om te zeggen dat het virus nieuw is.”
“Ten tweede, het is nog meer fout om te beweren dat er geen immuniteit is voor SARS-CoV-2 in de algemene bevolking.”
“Ten derde, het is de ‘bekroning’ van de domheid om te beweren dat je zonder symptomen door de ziekte kunt gaan en toch anderen kunt besmetten.”
SARS-CoV-2 (coronavirus) is helemaal niet nieuw, maar een seizoensgebonden virus dat gemuteerd is en, net als alle andere verkoudheidsvirussen, in de zomer weer verdwijnt, legt Stadler uit. De bewering van de WHO dat het virus bijzonder gevaarlijk is, omdat de bevolking er geen immuniteit voor heeft, is volledig onjuist.
Hij begreep dit pas toen hij zag dat de eerste commerciële antistoftest voor SARS-CoV-2 bestond uit een oud SARS-antilichaam dat SARS daadwerkelijk herkende. Dit type test zou op zoek gaan naar antilichamen die in een eerdere strijd tegen het virus zijn ontstaan. Deze en andere duidelijke bevindingen toonden aan dat ons immuunsysteem de SARS en SARS-CoV-2 varianten als gedeeltelijk identiek beschouwt en dat het ene virus ons waarschijnlijk kan beschermen tegen het andere,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: