BEZOPEN: 280.000 waardeloze PCR testen per week = € 27 miljoen weggegooid geld

bezopen:-280.000-waardeloze-pcr-testen-per-week-=-e-27-miljoen-weggegooid-geld

13-10-20 08:47:00,

André Rouvoet is voorzitter van de GGD.

Op basis van integriteit heeft hij het zover weten te schoppen, na zijn glanzende politieke carrière.

Gelukkig is hij de nuchterheid zelve gebleven, lees maar:

GGD-voorzitter André Rouvoet zegt in een reactie: “De besmettingsgraad is op dit moment torenhoog, met alle gevolgen van dien voor de volksgezondheid. Testen en traceren helpt bij het indammen van het virus, maar deze dijk kan de vloedgolf van besmettingen niet tegenhouden.” Rouvoet roept mensen op om zich aan de coronarichtlijnen te houden.

Nou nee, deze gelovige André is ook een EIKEL in hoofdletters.

Hij LIEGT dat positief testen hetzelfde is als “besmetting”. En dus lijden deze personen zonder twijfel aan COVID-19. De volksgezondheid interesseert deze man weinig tot niets, daar is hij niet voor ingehuurd. Daarom komt hij met glashard LIEGEN weg. Op onze kosten.

Hij acht het onbelangrijk dat het niet-bestaande virus SARS-CoV-2 al maanden niet meer is gesignaleerd. Als het er ooit was. Honderden, misschien wel duizenden nabestaanden komen nu los, dat mensen aan van alles en nog wat zijn overleden, maar als “coronadoden” zijn opgeteld bij de zegepraal van het kabinet. Valse positieven en valse overlijdensakten, het kan niet op.

Hij, Rouvoet, zegt er ook niet bij, dat maar 1,1% van de positief getesten “op iets” ook echt ziek, soms grieperig worden. Past niet in het officiële gedram.

Ook zegt hij niet dat er minstens 3% van de positief getesten in werkelijkheid negatief zijn… “op iets”. De PCR test op alles, als je maar doordraait. Vandaar de achterstanden, die zijn gefabriceerd.

Voorts doet hij net alsof hij niet weet, dat de PCR test niets test en minimaal 95% van de positieven moeten worden gecorrigeerd, naar beneden bijgesteld. De bijna 7.000 positieve gevallen moet je eerst met 3% corrigeren (vals-positief) naar 6.790. Dit cijfer moet dan op basis van Ct waarde 24 met 95% terug worden geschroefd naar 340 positief getesten, die “iets” zouden kunnen hebben en naar de dokter moeten voor verder onderzoek.

We hebben dus een week-kermis achter de rug van 45.000 positief getesten, dat maakt ongeveer een percentage van 16%. Groepsimmuniteit ligt binnen bereik.

De testuitslagen komen altijd een week na dato. Minstens. Wie heeft daar de hand in gehad om dat zo te doen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: