Giften met orgonite: negatieve energie transformeren

giften-met-orgonite:-negatieve-energie-transformeren

13-10-20 01:19:00,

Alle protesten tegen de komst van 5G bleken aan dovemansoren gericht. De infrastructuur staat er en wordt nu ingeregeld. Maar dat betekent niet dat we verslagen zijn. Er is namelijk orgonite, een heel eenvoudig zelf te maken materiaal dat negatieve straling van zendmasten omzet in positieve levensenergie.

5G is in gang getrapt en de weerstand ertegen heeft weer plaats gemaakt voor berusting. Berusting in de dwaasheid en in de door geld en macht gedreven raderen der besluitvorming.

Een nieuwe groep van stalingszieke mensen wordt bij het afval van de psychiatrische aandoeningen gezet, of met een andere ‘echte’, reeds bestaande, of nieuwe aandoening gediagnosticeerd.

Veel mensen voelen nochtans de invloed van de sinds eind vorige eeuw opgezette zendmasten, en een hele resem van al dan niet werkzame gadgets wordt aangeprezen en verkocht ‘als bescherming tegen straling’.

Ik vergelijk die gadgets graag met een kogelvrije vest: als er op je geschoten wordt, is het beter ze bij je te hebben, maar je kunt wel een pijnlijke drukwonde overhouden, en je moet hopen dat er niet op het verkeerde deel van je lichaam geschoten wordt, of met zwaar geschut.

Ook ben jij de enige die er (beperkt) baat bij heeft. Het geweer en de kogel onschadelijk maken vóór die laatste zijn gevaarlijke snelheid bereikt heeft zou een veel beter idee zijn. Niet alleen jezelf, maar iedereen in je buurt gezond(er) houden…

Een gift aan de maatschappij

Rond het jaar 2000 begonnen Don en Carol Croft met het ‘giften’: onschadelijk maken van zendmasten die toen als paddestoelen uit de grond schoten. Ze gebruikten daarvoor orgonite: een vloeibare polyesterhars uitgehard in een muffinvorm, met daarin vermengd metaalsnippers en een kwartskristal.

Een gift van jou aan de maatschappij, te begraven of deponeren in de buurt (ruwweg maximaal 300 meter ervandaan) van een zendmast, waarna de effecten van deze eenvoudige fysieke handeling al snel gevoeld en geobserveerd kunnen worden door iedereen die zich ervoor openstelt. Enkel de nog tentatieve uitleg is ‘hocus-pocus’.

We zijn 20 jaar verder ondertussen, Don Croft is jammer genoeg in 2018 overleden, maar in zijn kielzog is er een nog steeds relatief onbekende ‘underground’ beweging ontstaan van mensen die vaak niet eens zijn naam kennen.

Atmosferische effecten

Deze onderzoekende mensen hebben zelf lang genoeg hun vooroordelen opzij kunnen zetten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: