Hou van je kinderen! | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

hou-van-je-kinderen!-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

13-10-20 07:25:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Voorwaar, ik zeg u: Tenzij jullie je bekeren en als kinderen worden, zullen jullie het koninkrijk der hemelen niet binnengaan. Jezus van Nazareth

We ervaren al maanden dat er een machtsinstrument wordt gebruikt dat niet gewelddadiger kan zijn. De angst voor de dood. Friederike Pfeiffer de Bruin

Infectiecijfers? 

Elke mens is besmet met ongeveer tachtig tot honderd triljoen micro-organismen. Niet slechts één. Afhankelijk van hoe iedereen hier leeft, leven deze organismen in symbiose met ons. Zolang ons immuunsysteem fit blijft, door frisse lucht, beweging en gezonde voeding, blijven we grotendeels gezond. Als we ouder worden, vanaf de leeftijd van gemiddeld vijfenzestig jaar, verzwakken onze genen in de voortplanting van hun duplicaten, die dan hier en daar steeds meer fouten maken, omdat de genstrengen gaten hebben in hun bouwstenen. Hoe ouder we worden, hoe meer nucleotiden, d.w.z. genenbouwstenen, worden niet meer gedupliceerd. En zo kunnen de kleinste organismen die tot nu toe in symbiose met ons leefden, kiemen in ons worden. Dit is de reden waarom de overgrote meerderheid van de sterfgevallen kan sterven met en niet door corona. Soms wordt er een kiem uit het ziekenhuis of de dokterspraktijk of door contact met andere mensen toegevoegd. C’est la vie, lieve KenFM-gemeenschap, dat is het leven, het eindigt altijd dodelijk.

School, een bezienswaardigheid, niet van het onderwijs

Iedereen die ogen heeft om te zien en een verstand om te oordelen kan nu duidelijk begrijpen dat school geen plaats is voor onderwijs en dat leraren geen onderwijsmandaat hebben gekregen. De school is een plaats waar de heersende belangen zo hard mogelijk en zonder scrupules kunnen worden afgedwongen. Alleen een desinformant of een volledig ongeïnteresseerd persoon kan wegkijken en emotioneren dat kinderen en jongeren tot de groep behoren die het minst last heeft van COVID-19 of de virusverspreider ervan is. Alle feiten spreken voor zich: zij zijn de minst getroffen groep om het doodsvirus te verspreiden. Het feit dat kinderen en jongeren überhaupt met maskers naar school gaan, is te wijten aan het feit dat er een totaal verkeerde politieke strategie tegen het virus wordt gevolgd. Een politieke strategie die zich vooral richt op angst en paniek.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: