Landgenoten, u wordt gefopt – Viruswaarheid

landgenoten,-u-wordt-gefopt-–-viruswaarheid

13-10-20 02:40:00,

Van onze redactie Martina Groenveld

Natuurlijk is het lastig, wanneer verspreid je welke informatie?

Hoe bereik je mensen? De één is gevoelig voor emotie en de ander totaal niet en is op zoek naar cijfers.

Datazwendel

Graag stellen wij jullie op de hoogte van de gigantische datazwendel die al maanden lang gaande is in Nederland. Enerzijds worden wij misleid door de uitslagen van ludieke PCR testen en anderzijds wordt de menigte angstig gemaakt middels verkeerde cijfers en indoctrinatie via de mediakanalen.

Voorgelogen

Onze vraag is…wat zou je doen? Wanneer je tot de ontdekking komt hoe je bent voorgelogen? Hoe je bent gewaarschuwd voor een “zogenaamd” dodelijk virus? Je gehoor hebt gegeven aan alle adviezen en constant op je hoede geweest bent wanneer je je tussen mensen begaf? Altijd keurig de social distancing hebt aangehouden, geen handen hebt gegeven, knuffelen onder het kopje taboe hebt geplaatst en de critici onder ons hebt bestempeld als “Complot Gekkies.” Hoe voelt dit?

Spel is goed gespeeld of niet?

Het RIVM, de GGD’s en de Main Stream Media hebben het spel goed gespeeld, ze slaagden bijna in het snode plan, alleen vergaten ze dat data in deze tijd belangrijker is dan olie en waarom? Omdat data moeilijk te verwijderen is en daarbij goed vindbaar is voor wie zoekt.

Dagelijks doet de MSM er alles aan om ons duidelijk te maken hoe erg het is, met de “besmettingen”, wie hier met name schuldig aan is, dat de ziekenhuizen en IC’s vol liggen. 

De MSM vs Ruwe Data

Zoals vandaag meldt de NOS: 6854 nieuwe besmettingen.

Nee, dit is simpelweg niet waar. Vandaag 12 oktober zijn er 1550 nieuwe positief getesten bijgekomen en eerlijk gezegd komen wij aan dit aantal door het aantal positief getesten van 11 oktober hierbij op te tellen.

De GGD’s lopen achter beweert men dan, als dit zo is, hoe haal je het als NOS dan in je hoofd om dat soort cijfers te publiceren?
Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames is volgens de GGD op 10 oktober, 6 en op 11 oktober 1 persoon…

Op de site van het RIVM staat vermeld dat in de periode van 30 september 2020 tot 6 oktober 27.485 mensen positief zijn getest,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: