Mega-‘Corona-flater’ Hugo de Jonge: HCQ werkt WEL..!!

mega-‘corona-flater’-hugo-de-jonge:-hcq-werkt-wel.!!

13-10-20 02:21:00,

 

x
x Mega-‘Corona-flater’ Hugo de Jonge: HCQ werkt WEL..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het bericht van afgelopen week, over de werkzaamheid van het middel HCQ, spreekt duizend-boekdelen..!! Want ondanks de valse bewering van minister Hugo de Jonge, dat het antimalariamiddel HCQ (hydroxychloroquine) een kwakzalversmiddel zou zijn, blijkt nu overduidelijk, dat het middel bij COVID-19 patiënten op verpleegafdelingen, tot significant betere resultaten leidt, dan gedacht.. Maar helaas heeft De Jonge zijn smadelijke kwalificatie niet teruggenomen. Werk aan de winkel dus voor parlementaire journalisten! Kijk hieronder naar de discussie tussen De Jonge en FvD-voorman Thierry Baudet op 10 mei jl. waarbij De Jonge zich beroept op ‘schade die aanwezig zou kunnen zijn’.. Net alsof andere medicijnen GEEN bijwerkingen zouden hebben…??

In dit coronadebat vraagt Thierry Baudet in een motie heel simpel naar meer onderzoek inzake het behandelen van coronapatiënten met hydroxychloroquine (HCQ), omdat huisartsen die dit bij patiënten hebben toegepast hiermee opmerkelijke resultaten hebben geboekt. Minister Hugo de Jonge is echter niet van plan deze “kwakzalvermotie over ‘dit spulletje’” serieus te nemen.. Desgevraagd was De Jonge bereid om onderzoeksresultaten van experimenten, die hiermee zijn verricht naar de Kamer te sturen, maar de tegenzin is van zijn gezicht af te lezen..

Het is vervolgens PVV-leider Geert Wilders, die De Jonge aanspreekt over het woord ‘kwakzalvermotie’…! In relatie tot de ervaringen van huisarts Rob Elens, die vol lof is, over de toepassing van het middel. Schandalige woorden voor een minister en inderdaad VOLLEDIG ONGEPAST..! De domheid straalt in onze ogen van de houding van Hugo de Jonge af. Zijn volledig misplaatste zelfverzekerdheid, die je ‘bluf’ kunt noemen, doet de vraag rijzen, waarom De Jonge dit doet..!

Maar het is dus nu de ESSENTIËLE VRAAG, waarom deze man überhaupt nog niets gedaan, om het middel nu goed te laten toepassen en doortesten! En dat ook, terwijl bijvoorbeeld huisarts Rob Elens, al vanaf het begin van de Corona-‘crisis’, zódanig enthousiast is over het middel, dat hij zelfs een rechtszaak aanspande om het middel wél te mogen toedienen aan Corona-patiënten..! De resultaten zijn feitelijk dodelijk voor Hugo de Jonge, want het blijkt dat het middel de kans op overplaatsing naar de IC terug brengt naar maar liefst 47% en dus een werkingspercentage heeft van 53%..! Cijfers gebaseerd op de referentie van patiënten die geen HCQ-behandeling kregen.

 » Lees verder