Ontmasker Bill Gates! | Door Jonathan Jaguar | KenFM.de

ontmasker-bill-gates!-|-door-jonathan-jaguar-|-kenfm.de

13-10-20 07:26:00,

Een initiatief gewijd aan de oprichter van Microsoft wil laten zien: een passend antwoord op de coronahysterie kan alleen internationaal worden gemaakt.

Een standpunt van Jonathan Jaguar.

Gezien het grote succes van de „Dag van de Vrijheid“ op 1 augustus en ook het „Feest van de Vrede en de Vrijheid“ op 29 augustus, is er één ding dat we niet mogen vergeten: Mensen worden niet alleen in Duitsland of Europa, maar wereldwijd blootgesteld aan een aanval op hun vrijheid. Het is daarom belangrijk om internationaal te blijven netwerken en aandacht te besteden aan aandachtige stemmen uit het buitenland. Dit omvat het internationale initiatief van de maandelijkse „Expose Bill Gates“ dagen (#ExposeBillGates). De tweede dag van het evenement vond plaats op 8 augustus, de derde op 12 september.

Wat wereldwijd onder het mom van de bestrijding van een pandemie gebeurt, dient natuurlijk vele verschillende doelen en kan niet worden gereduceerd tot de acties van één enkele persoon. Maar het is duidelijk dat de miljardair Bill Gates in het middelpunt staat van, of nauw verbonden is met, een hele reeks agenda’s. Daarom helpt de erkenning van zijn activiteiten ons om veel belangrijke aspecten van de huidige crisis niet uit het oog te verliezen, niet in de laatste plaats het internationale karakter ervan of het verband met andere mondiale initiatieven en aanvallen op onze vrijheid en soevereiniteit.

Waarom altijd Bill Gates?

Bill Gates is zeker niet de enige die – tot nu toe voor een groot deel – met succes zijn doelen heeft nagestreefd tijdens en door de pandemische crisis, en tot op zekere hoogte kunnen er ook tegenstrijdigheden en concurrentie zijn tussen verschillende „invloedrijke kringen“ binnen de machtselite. Hij is echter zeker het meest prominente boegbeeld op dit moment, en hij was ongetwijfeld het best voorbereid: Hij heeft het immers al jaren over de dreiging van een komende pandemie (1), zoals hij het Decennium van de Vaccinatie heeft afgekondigd, dat in 2020 zal worden bekroond met de wereldwijde coronavaccinatie, en dat grotendeels zelffinancierend is (2), net als de GAVI-vaccinatiealliantie (3) en de „Coalition for Innovation in Epidemic Preparedness“ CEPI (4).

Sinds het begin van de crisis is hij als expert op het gebied van de mondiale volksgezondheid ook het hof gemaakt in talloze interviews over de hele wereld en heeft hij zijn visie op het vaccineren van het hele menselijke ras zonder kritiek mogen verspreiden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: