Wat doet de Bundeswehr op de kleuterschool? | Door Bernhard Loyen | KenFM.de

wat-doet-de-bundeswehr-op-de-kleuterschool?-|-door-bernhard-loyen-|-kenfm.de

13-10-20 07:25:00,

Een commentaar van Bernhard Loyen.

Met de gebeurtenissen van de afgelopen dagen, de uitgebreide regelgeving, de vermaningen en de dreigementen van politici, moet er nu eindelijk duidelijkheid komen. Deze maatregelen vloeien voort uit louter politieke motieven, niet uit medische noodzaak, d.w.z. met redenen die gebaseerd zijn op virologische casuswaarden.

Het was de week van pure intimidatie van de mensen in dit land.

De kanselier maakte zich zorgen en liet de regeringswoordvoerder Seibert via zijn Twitter-account snel aankondigen dat het aantal nieuwe infecties op dit moment sterk toeneemt (1). ARD en ZDF, de mediawereld, radiostations herhalen deze dreigende mantra sindsdien, zoals verwacht. De overblijvende denkende burger weet dat dit alleen gebeurt door middel van PCR-testen, die miljoenen keren zijn geforceerd en geoefend. Het virus wil nog steeds niet meespelen, dus het kunstmatige angstconcept van nieuwe infecties moet behouden blijven. Het werkt. Een groot deel van de bevolking blijft in gehoorzame strengheid van de schok. Zowel mentaal als fysiek.

De gelokaliseerde explosie van aantallen, deze kunstmatige bangmakerij, heeft natuurlijk ook te maken met de echte achterstand in de verwerking van PCR-tests in de laboratoria. Die ZEIT wist het eind september al, schat:

wat duizenden corona testen in de wacht betekende. Sommige laboratoria lopen al achter. Ongerichte tests kunnen niet de strategie voor het najaar zijn (2).

Nu druppelen de resultaten geleidelijk binnen, waardoor de dagelijkse resultaten tot de gewenste hoogte worden gebracht en de politici en hun twee woordvoerders Drosten en Wieler tevreden zijn. Daar hebben we het bewijs, of zoals RKI-baas Wieler het op donderdag tijdens de verrassende paniekkomeback (3) natuurlijk heel zorgelijk verwoordde, citaat: „Het is mogelijk dat we 10.000 nieuwe gevallen per dag zullen zien“. Gezien het hoge aantal nieuwe infecties heeft het Robert Koch Instituut nu gewaarschuwd voor een ongecontroleerde verspreiding van het coronavirus in Duitsland.

Zoals altijd uit de RKI het toverwoord mogelijk. Men kan, nee, men kan zich niet binden. Belangrijk om de burgers te waarschuwen. Geen alles goed. Niets positief, behalve onduidelijke testresultaten.

Gesensibiliseerde mensen merken het, de taal, de berispingen worden scherper van toon. Vooral deze week. In een interviewsequentie van 46 seconden maakt de Beierse zweep Markus Söder de volgende woorden: Risicozones,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: