Catalonië sluit alle horecagelegenheden en meeste winkels vanwege corona – CSTV

catalonie-sluit-alle-horecagelegenheden-en-meeste-winkels-vanwege-corona-–-cstv

14-10-20 03:04:00,

Onopgemerkt fascisme door de massa vanwege blindheid door de onzichtbare vijand die ons wordt voorgespiegeld als zijnde een ramp. En het gros lijkt niet in staat te zijn om even te relativeren, zichzelf eerlijk aan te kijken en in te zien dat wat hier gebeurt “niet okay” is. Heel zacht uitgedrukt.

De regering sluit horeca en vermindert de capaciteit van sportscholen, stelt voor om parken en tuinen om 20.00 uur te sluiten.

Naast dat alle horecazaken vanaf morgen 15 oktober volledig dicht moeten, zullen ook veel winkels hun deuren moeten sluiten vanwege corona in heel Catalonië. Ook de parken gaan dicht. Van vrijheid was al geen sprake meer in Catalonië. Nu is het helemaal voorbij. Een keiharde avondklok erbij.

De nieuwe beperkingen  die de regering heeft goedgekeurd om de besmettingscurve van het coronavirus in Catalonië  te stoppen omvatten naast de  sluiting van bars en restaurants: het verminderen van de capaciteit van winkels en straatmarkten tot 30% en die van sportscholen tot 50%, het  opschorten van beurzen, parken en tuinen om 20.00 uur sluiten en sportactiviteiten beperken.

De fakenews in Spanje maakt een sensatie met “besmettingen” (positieve PCR-Tests) en het volk laat zich wederom naaien en intimideren.

Het PCR virus in Catalonië slaat toe

Waarom gaat de boel op slot? Over hoeveel PCR positief geteste mensen spreken we?

1.620 nieuwe besmettingen is de reden voor deze maatregelen. (bron)

PCR positief getesten wel te verstaan. Het gros voelt zich prima. Het gaat dus niet om zieke mensen. Dat we dit hier uit staan te leggen toont al aan hoever de bevolking is. Hoe alle rationaliteit is verdwenen. Het zou 1+1=2 moeten zijn.

Het omgekeerde is het geval. De mensen werken er zelf aan mee. Zij laten zich vrijwillig testen en de media heeft getallen om angst te creëren onder de bevolking. Mensen zijn niet in staat zelf de cijfers in de juiste context te zetten. Iedereen lijkt zijn gezonde verstand te zijn verloren en zonder enige tegenslag laten ze zich opsluiten. Corona moet dus de allergrootste ramp zijn uit de geschiedenis, anders kun zulke maatregelen niet goedpraten. De werkelijkheid laat zien dat het minder dodelijk is dan de griep en de overledenen gemiddeld hoogbejaard zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: