Moet er nu wel/niet groepsimmuniteit komen..?!!

moet-er-nu-wel/niet-groepsimmuniteit-komen.?!!

14-10-20 08:02:00,

x
x Moet er nu wel/niet groepsimmuniteit komen..?!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

De minister-president van Nederland liegt over zijn toespraak waarin hij het heeft over groepsimmuniteit. Laten we daar mee beginnen. Het is waarschijnlijk zijn grootste leugen, laten we dat vooraf ook constateren. Want als je in staat bent voor een paar miljoen Nederlanders een toespraak te houden, waarin je woorden gebruikt, die je enkele maanden daarna glashard ontkent, en dat ook nog eens in de Tweede Kamer, dan ben je een heel grote leugenaar. Het gaat in dit geval over de eerste toespraak van Mark Rutte voor het Nederlandse volk, over de Corona-chaos, die eraan zat te komen.

Kijk even rustig naar deze video, die het verhaal simpel laat zien. Of hoe leugens voor Mark Rutte kennelijk NOOIT GROOT GENOEG ZIJN, om zelfs de Tweede Kamer mee voor te liegen..!

Groepsimmuniteit is eigenlijk een gecompliceerd begrip, omdat het te pas en vooral ook te onpasgebruikt wordt (bij vaccinaties bijv.!). Feitelijk is het een begrip (zie illustratie hieronder) dat beschrijft, hoe de NATUURLIJK opgebouwde weerstand tegen een aandoening van buiten het lichaam, tot stand komt. En ja, daarvoor dienen mensen besmet te raken..! Dus hoe meer er mensen ‘positief’ getest worden, des te harder de NATUURLIJKE groepsimmuniteit op weg is, tot stand te komen.

Het voordeel van de door het zelf-helend vermogen van het menselijk lichaam aangemaakte antistoffen, die ontstaan tijdens/ná besmetting, is dat ze je ook in de toekomst beschermen tegen het virus. De mazelen zijn daarvan een perfect voorbeeld; in ons land hebben veel mensen als kind zijnde de mazelen gehad. Dus heel veel mensen hebben NATUURLIJKE antistoffen tegen mazelen aangemaakt, die hun hele leven werkzaam blijven! En heel belangrijk is dat deze mensen het mazelenvirus niet meer kunnen verspreiden, waardoor de mazelen verder geen kans krijgt. Dit heet groepsimmuniteit.

Vaccinatie is een valse EN GEVAARLIJKE vorm van groepsimmuniteit behalen..
Bij groepsimmuniteit, is het ENORME VOORDEEL, dat wanneer je eenmaal de NATUURLIJKE IMMUNITEIT hebt opgebouwd tegen mazelen, je ook nog eens je immuunsysteem zódanig hebt getriggerd om levenslang-werkende antistoffen aan te maken, dat het ook een veel gezonder en GETRAIND immuunsysteem oplevert. HIER op de site kun je de uitermate boeiende, wetenschappelijk onderbouwde artikelen hierover lezen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: