World Doctors Alliance: “We want a BETTER normal!”

world-doctors-alliance:-“we-want-a-better-normal!”

14-10-20 08:14:00,

Wat een verschil met de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van vanavond! Tijdens deze bijeenkomst op 10 oktober in Berlijn spraken medici en andere zorgprofessionals – verenigd in de World Doctors Alliance –  zich in klare taal uit tegen medische tirannie, fraude en duisternis. Tegen lockdown en hysterische mondkapjesdwang. En voor vrijheid en gezond verstand.

Zij vertegenwoordigen een veelheid van organisaties in verschillende landen die allemaal in verzet gekomen zijn tegen de covid-19 tirannie. Hun verklaring is inmiddels ondertekend door 1138 doctoren, holistische zorgprofessionals en medestanders over de hele wereld.

Een gebeurtenis om enkele malen te zien en te beluisteren.
De inhoud is zo belangrijk dat de matige geluidskwaliteit van sommige passages mij amper stoorde.

Gerelateerd

Twee Californische artsen weerleggen aan de hand van hun eigen gegevens de onheilsvoorspellingen van de WHO

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Doctors for Truth: “De coronacrisis is geen pandemie, maar een politieke operatie.”

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Dr. Russell Blaylock waarschuwt voor gebruik van gezichtsmaskers door gezonde mensen

Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: