Een terugblik en een samenwerking – vrouwenmars | Stichting Vaccin Vrij

een-terugblik-en-een-samenwerking-–-vrouwenmars-|-stichting-vaccin-vrij

15-10-20 07:41:00,

Vandaag ontving ik de aftermovie van de vrouwenmars op 13 september, en had ik een fijn gesprek met een van de vrouwen van ‘Vrouwen voor vrijheid’. Het filmpje raakte me, want de protesten zijn vreedzaam, en tegelijkertijd zo vastberaden. We staan voor liefde, waarheid en vrijheid. Voor onze kinderen, voor onze toekomst en voor ons heden.

De visies van ‘Vrouwen voor vrijheid’ en ‘Vaccinvrij’ sluiten nauw aan, en we hebben afgesproken dat we elkaar gaan ondersteunen met vertalen en schrijven. Binnenkort kunnen jullie naast de gebruikelijke schrijvers van deze nieuwsbrief bijdragen lezen van vrouwen – moeders, en het liefst ook vaders – die strijden voor transparante en eerlijke voorlichting; een vrije vaccinatiekeuze; bewustwording van de machten en krachten achter de schermen en uiteindelijk natuurlijk datgene waar alles om draait: de gezondheid en het welzijn van de (wereld)bevolking.

Ik ben dankbaar voor iedere bijdrage – dus ook voor u geldt: als u zich aangesproken voelt, stuur uw artikel naar vaccinvrij.nl. En kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met ‘Vrouwen voor Vrijheid’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: