Mag ik iets vragen over dat ‘mondkapje’..?

mag-ik-iets-vragen-over-dat-‘mondkapje’.?

15-10-20 03:37:00, x
x Hallo, mag ik iets vragen? 2020 © Sanne Burger | deze versie WantToKnow.nl/be x Sanne Burger is 53 jaar oud en Nederlandse van oorsprong; woont momenteel in Spanje. Ze is schrijfster, masseuse, Taotraining-instructrice, Qigong lerares, moeder, schrijfster, dromer en waarheidsstrijder. Naast Ancient Thai Massage, Taotraining, Qigong en coaching, is schrijven ook een grote passie en een tool waarmee ze zichzelf uitdrukt. De artikelen op haar blog en verder alles wat je op haar site leest, zijn daar een uitdrukking van. Sinds 2000 geeft ze individuele sessies Ancient Thai Massage. Van Li Jun Feng, de oprichter van de Sheng Zhen Wuji Yuan Gong school, leerde ze de basis van Qigong, de Chinese leer, die aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren.

En in 2000 begon ze ook met Taotraining bij Reinoud Eleveld, waarbij ze deze afgelopen 20 jaar, het taoïstische systeem van zelfgenezing en bewustzijnsontwikkeling diepgaand heeft bestudeerd en beoefend. Daarnaast heeft ze naar eigen zeggen, veel geleerd van Barry Long en Osho. Dit alles, in combinatie met haar levenservaring, het moederschap en het reizen over de wereld over reizen, vormen de basis van haar werk als lerares en healer.

(Klik voor lead naar verkoopwijze op illustratie)X

CORONA.. What the hell..?
Maart 2020: De wereld wordt opgeschrikt door het nieuws van een nieuw killervirus, dat naar zeggen op een markt in China door een besmette vleermuis op een nietsvermoedende Chinees is overgedragen, die daar zoals altijd lekker zijn vleermuizensoep zat te slurpen. Of is het virus gelekt uit het lab van arts-autoriteit dr. Anthony Fauci, in Wuhan? Is het opzettelijk verspreid? Of juist niet? En hoe erg is het eigenlijk? Wat moeten we doen? Help! HELP!x

Voor iedereen was dit het begin van een intense periode van vraagtekens, verwarring, maatregelen, angst en scepsis. In ‘Broodje Corona’ worden de artikelen gebundeld die Sanne Burger schreef in de afgelopen 6 maanden. Ze doet hier verslag van haar overwegingen, ervaringen en onderzoek. Het is een hoogstpersoonlijk, maar ook universeel proces, waar veel lezers zich in zullen herkennen. Sanne hierover:

“Het is mijn wens dat het e-book ‘Broodje Corona’ een bijdrage levert aan je eigen (zelf-)onderzoek en denkproces, opdat je na het lezen van dit boek beter weet waar je zelf staat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: