Rapport van 74 pagina’s – HCQ heeft in de praktijk heeft bewezen mensen te genezen van COVID-19 | Stichting Vaccin Vrij

rapport-van-74-pagina’s-–-hcq-heeft-in-de-praktijk-heeft-bewezen-mensen-te-genezen-van-covid-19-|-stichting-vaccin-vrij

15-10-20 07:40:00,

Waarom is een geneesmiddel dat in de praktijk heeft bewezen mensen te genezen van COVID-19 “omstreden”? Onderzoeksjournalist Del Bigtree stelt dat het criterium om een vaccin versneld op de markt te mogen brengen is dat er geen andere behandeling voorhanden is. Er IS een geneesmiddel voorhanden, maar de belangen zijn kennelijk te groot om dit te erkennen.

 
Kim Grashoff stuurde mij een door haar geschreven rapport van maar liefst 74 pagina’s waarin de werkzaamheid van het geneesmiddel Hydroxychloroquine (HCQ) onomstotelijk wordt vastgesteld.

“ONE OF THE GREATEST AND MOST DAMAGING LIES IN HISTORY IS THAT THEIR IS NO EVIDENCE THAT HYDROXYCHLOROQUINE IS EFFECTIVE”. – DR. SHIVA AYYADURAI

De onderstaande tekst is de inleiding van het rapport. Het volledige document kunt u hier downloaden.

Inleiding – de reden waarom ik dit document heb opgesteld

Kim Grashoff

Met stomme verbazing keek ik toe hoe minister Hugo de Jonge reageerde toen het Forum Voor Democratie enkele maanden geleden een motie indiende voor nader onderzoek naar de effecten van Hydroxychloroquine bij de behandeling van Covid-19. 1 Dit werd door minister de Jonge verworpen omdat het een motie van kwakzalvers was!

Verder zei hij: “Ik denk niet dat het gepast is om behandelingen aan te bevelen waarvan de werkzaamheid niet is bewezen en waarvan de risico’s zijn aangetoond”. Hij heeft het hier over hartritmestoornissen.

Tot 2020 is er nog nooit een beschuldiging geweest dat Hydroxychloroquine niet veilig is. Het middel bestaat al 65 jaar en wordt gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd, waaronder zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen

De media hebben echter zo vaak herhaald dat HCQ een onveilig en gevaarlijk middel is dat veel mensen, waaronder artsen en blijkbaar onze minister van Volksgezondheid, denken dat er een potentieel hartprobleem is.

Echter zoals verderop in dit document wordt aangetoond, is er geen enkel verband te vinden dat Hydroxychloroquine het risico op hartproblemen vergroot, ook niet in samenwerking met andere geneesmiddelen die gebruikt worden in “Het Zelenko Protocol”. 2 Het Hydroxychloroquine protocol ter voorkoming van ziekenhuisopnames.

En was dat niet waarom we al die draconische maatregelen kregen opgelegd en nog steeds opgelegd krijgen? Om de IC’s te ontlasten?

Zes maanden later zijn er 10.000 doden en is de economie kapot gemaakt… terwijl we al die tijd dit effectieve,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: