Rara: ‘Het werkt niet, maar beschadigt ernstig’..!?

rara:-‘het-werkt-niet,-maar-beschadigt-ernstig’.!?

15-10-20 08:29:00, x
x Rara: ‘Het werkt niet, maar beschadigt ernstig’..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x
Is er een andere reden voor het dragen van NIET-WERKZAME MONDKAPJES, dan de bevolking te muilkorven? Dat lijkt ons een terecht vraag, na de officiële beraadslagingen en besluitvormingsprocessen rondom de evt. verplichting tot het dragen van deze gezichtsluiers. Sorry dat we ons even taal-technisch laten gaan, maar de logica rondom het toepassen van dit onding, ontgaat ons VOLLEDIG. Dus daar komt het cynisme vandaan.. Maar een ontwikkeling die geen enkele rol heeft gespeeld bij deze besluitvorming rondom het verplichten van deze maskers, is de SCHADE DOOR MONDMASKERS..

Hieronder sommen we er een paar op; volledig gebaseerd op berichtgeving uit officiële bronnen. Waarom wordt dit aspect van het dragen van deze ‘kapjes’ niet gepubliceerd in de main-stream-media..? Wat voor belang is er bij hen, om dit NIET te delen..?? Dus hier maar weer dit kant van het verhaal dat onbelicht is..

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Tandbederf en tandvleesaandoeningen
Sinds het dragen van mondkapjes in grote delen van de wereld verplicht is gesteld, explodeert het aantal mensen dat last heeft van mondproblemen. Tandartsen trekken aan de bel en waarschuwen dat mondmaskers tot tandvleesaandoeningen en tandbederf kunnen leiden. In een tandartsenpraktijk in New York komen inmiddels zóveel patiënten binnen dat de eigenaars een naam hebben bedacht voor de aandoening: mask mouth oftewel ‘maskermond’.

Tandarts Rob Raimondi van deze praktijk, tegenover de New York Post: “We zien dat het tandvlees begint te ontsteken bij mensen die altijd gezond tandvlees hadden. Ook zien we gaatjes bij mensen die daarvoor nooit gaatjes hadden”. Volgens Raimondi heeft naar schatting de helft van zijn patiënten last van problemen die zijn veroorzaakt door mondkapjes. Tandartsen adviseren mensen om genoeg te drinken, en regelmatig en wat vaker dan ze dat normaal doen, hun tanden te poetsen en te flossen. En door de neus te ademen als ze een mondkapje moeten dragen.

Tandarts Marc Sclafani hierover: “Tandvleesontsteking (parodontitis) leidt uiteindelijk tot beroertes en een verhoogd risico op hartaanvallen .

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: