Zonlicht dat door chemtrails is gefilterd werkt in op onze zintuigen

zonlicht-dat-door-chemtrails-is-gefilterd-werkt-in-op-onze-zintuigen

15-10-20 08:29:00,

Na een paar chemievrije luchtdagen, einde augustus, zonder gefilterd zonlicht, volgde in september een periode met veel cirrus homomutatus, oftewel door de mens veroorzaakte wolken. Daarna waren er tien dagen waarop ik bij wijze van spreken geen vuiltje in de lucht waarnam.

Nu, 29 september, is het de derde dag met totale bewolking, waarvan ik nu eens neig te zeggen dat er geen door mij waarneembare chemie in lijkt te zijn en dan weer denk dat de wolken te stijf zijn om chemievrij te zijn.

Later op de dag wordt het een wonderschone Michaël-naamdag met een prachtige wolkenhemel met veel helderblauw.

Een kunstmatige wolk fluoresceert

De volgende passages uit het boek Kanker als lichtstofwisselingstoring van Klara Zupic – zie mijn terugblik op augustus – wekten in mij de gedachte: “Hé joh, je stelde toch al vaak vast dat het licht dat uit kunstmatige wolken schijnt niet meer straalt, maar glimt of fosforesceert?”

Vervolgens kwam de gedachte: het zonlicht dat via een homomutatus wolk de aarde bereikt, heeft een andere golflengte dan het zonlicht dat via een deomutatus wolkendek de aarde bereikt.

“Het uit het leven vallend licht kan fluoresceren. Het is dan een onder het fysieke gezonken licht. De geesteswetenschap weet dat substanties, die fluoresceren, bijna altijd carcinoom zijn. Zij ‘binden’ licht.”

Dan citeert ze Rudolf Steiner (13-03-1920):

“Gas innerlijk verdunt straalt, gas innerlijk verdicht fluoresceert.”

Chemische spookluchten

Het is te merken dat een kunstmatige wolk ten opzichte van een normale wolk of normale lucht, een verdicht gas is; hij fluoresceert.

Zie onderstaande foto van 6 september 2020 vanaf mijn balkon in Driebergen, om 15:28 uur. Het lijkt zo duister door de dichte lucht van de hele dag spuiten.

Kunstmatig gefilterd zonlicht in Driebergen

De verbetering die we zien in vergelijking met de tijd voor maart 2020 komt doordat er bijna geen burgerluchtverkeer is, waardoor er veel minder condenssporen zijn van kerosineverbranding in de lucht. De chemtrails steken hierdoor duidelijker af. De avondhemelkoepel houdt als het ware op met dit kunstmatige wolkendek en toont ons onverhuld een hemelspook.

chemtrails filteren het zonlicht

De hemel wordt een fabriekshal

Donderdagmorgen, 17 september:
Onze hemel lijkt op een productieafdeling van de aarde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: