COVID-patiënten: Wie selecteert ze en hoe doen ze dat precies? Op zicht?

covid-patienten:-wie-selecteert-ze-en-hoe-doen-ze-dat-precies?-op-zicht?

16-10-20 07:28:00,

Waarom de Tweede Kamer zichzelf heeft afgeschaft. Bericht van het staatspersbureau:

Het aantal bedreigingen aan het adres van Kamerleden neemt onder invloed van de coronacrisis toe. De eerste acht maanden waren er 44 meldingen en 17 aangiftes, zei Kamervoorzitter Arib in Nieuwsuur.Dat is exclusief de honderden bedreigingen van PVV-leider Wilders.

De dreigingen hangen samen met de vele demonstraties van mensen die tegen de overheid zijn. Ze schreeuwen en schelden en bedreigen Kamerleden ook fysiek. Volgens Arib zitten bij deze betogers verwarde mensen en is het nauwelijks mogelijk met hen in gesprek te gaan. Dit maakt het Kamerwerk bijna onmogelijk, aldus Arib.

“Er zitten ook verwarde mensen bij….”

“Ze schreeuwen en schelden en bedreigen….”

“Dit maakt het Kamerwerk bijna onmogelijk…”

Mevrouw Arib is zelf in de war en zou eens vakantie moeten nemen. Voor de belastingbetaler maakt het niets uit of de Kamer er nu wel of niet is. De huidige status van het land is die van een slow motion bezetting, omgekeerd evenredig aan het Kamerwerk. Verwarde wetenschappers – virologen, dierenartsen en patenthouders – dicteren het voormalige Kabinet-69 wat hier moet gebeuren in de strijd tegen iets wat ze niet hoeven te bewijzen, want ze hebben er voor doorgeleerd. En zolang zij hun verhalen via de gecontroleerde pers kunnen blijven spuien, stroomt het geld de goede kant op.

Kamerleden zijn óf buitengewoon naïef, óf aartslui, óf betaalde marionetten van een of ander financieel belang. Je komt niet in de Kamer omdat je iets hebt gepresteerd, maar omdat je ambities hebt en je CV wilt verrijken. Het is daarom van belang dat de gelederen gesloten worden gehouden.

Het collectieve “kaltstellen” van een parlement is een formaliteit. In plaats van een parlement is er nu een “noodwetje” die het Regime carte blanche geeft om de strop strakker aan te trekken. Er wordt niets meer gedaan om de toekomst van de bevolking veilig te stellen en alles om de belangen van de kleine bovenlaag te behartigen.

De Tweede Kamer is daarom een poppenkast, waarin Jan Klaassen en Katrijn soms wat argumenten uitwisselen, zonder consequenties. Morgen spelen weer anderen die rol, alles voor de bühne. Er is geen oppositie, zoiets past niet in een dictatuur.

Een mooi voorbeeld van die uitwisseling vond plaats tussen Juntaleider Rutte en “opposant” Wilders.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: