Met drukwerk in actie tegen corona censuur – De Lange Mars plus

met-drukwerk-in-actie-tegen-corona-censuur-–-de-lange-mars-plus

16-10-20 04:53:00,

In het huidige digitale tijdperk zijn politieke posters en pamfletten terug van weggeweest. Ze worden over het hele land actief verspreid en geplakt. De poster en de alternatieve papieren krant blijken prima middelen tegen de digitale censuur.

Drukwerk tegen digitale censuur

We kennen posters, pamfletten en ook kranten waarmee de censors van Facebook, Twitter, en van andere sociale platforms omzeild kunnen worden. Sterker nog het valt zelfs op als je je politieke boodschap op drukwerk verspreidt. Daarom zien we het steeds populairder worden.

Het is het dan ook niet zo vreemd dat De Andere Krant gretig aftrek vindt, sinds kort gevolgd door het blad Gezond Verstand. Wat ook opvalt is dat steeds meer mensen bereid zijn deze kranten en pamfletten door heel Nederland te verspreiden.

Zo kreeg ik laatst een stapel Gezond Verstand en binnen de kortste keren meldde zich iemand spontaan die dit blad in mijn woonplaats wilde rondbrengen.

Posters en pamfletten

Er is een groeiende behoefte om iets te ondernemen tegen de oprukkende dictatuur van Rutte.

Voel je je geroepen om ook deel te nemen aan deze manier van actievoeren, dan kan je hier terecht.

Op Telegram kan je de groep terugvinden waar je pamfletten kan aanvragen.

Kijk op t.me/abcposterspamfletten.

Daar vind je bijvoorbeeld deze.

Of wat dacht je hiervan?

Corona Nuchterheid

Ook de website Corona Nuchterheid biedt prachtige flyers aan om te verspreiden.

Kijk zelf hier op flyers-bestellen.

Krant in ere hersteld

Met de distributie van De Andere Krant keert de vrije en onafhankelijke pers, weggejaagd door de censuur van Facebook en YouTube, terug als nooit te voren. Steeds meer vrije pers vindt de weg naar de ouderwetse papieren krant. Kijk bijvoorbeeld naar de Onafhankelijke Pers Nederland en Gezond Verstand. Ook DLM Plus overweegt een krant te gaan uitbrengen.

De Andere Krant heeft van bepaalde edities zelfs 1 miljoen exemplaren gedistribueerd. Op deze manier zijn met name lezers te bereiken die interesse hebben in een ander geluid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: