’n Jankende Marcel Gelauff en politieke instant karma..!!

’n-jankende-marcel-gelauff-en-politieke-instant-karma.!!

16-10-20 08:31:00, ‘Hoe verder een samenleving afdrijft van de waarheid,
temeer het degenen zal haten, die de waarheid spreken.’

– George Orwell –
(Engels schrijver 1903-1950)

x
X ’n Jankende Marcel Gelauff en z’n politieke ‘instant karma’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Marcel Gelauff, hoofdredacteur NOS-journaal bij OP1 (15-10-’20)

Een bijzondere samenwerking kennelijk van de NOS-redactie, in de vorm van hoofdredacteur Marcel Gelauff en reporter Kishia Hekster met het Tv-programma OP!, op donderdagavond 15 oktober jl. Zoals een paar maanden eerder, komt een NOS-ploegje klagen voor Tv, dat ze in ernstige mate worden belegerd door ‘agressieve groepen’ en nu zelfs het besluit hebben moeten nemen, de NOS-reportagewagens te neutraliseren. Of zoals hoofdredacteur Gelauff het verwoordt:

“Zodat deze groepen geen kans meer krijgen, op basis van uiterlijke kenmerken, zoals bijv. satellietwagens met een schotel op het dak met NOS-stickers op de auto, deze auto’s en berijders te molesteren”.

Een heel gesprek over de neutrale journalistiek die Gelauff met zijn team wel niet zou bedrijven, terwijl het internet VOL STAAT met de verdraaide en onvolledige verhalen die zijn redactie -zeker als spreekbuis van de regerende politiek- als ‘nieuws’ naar buiten brengt. Hoe ver moet je gaan en hoe blind moet je zijn, om te gaan janken bij een Tv-programma over een ‘onwerkzame situatie’, terwijl je feitelijk ZELF HET BOETEKLEED aan zou dienen trekken.

Het is de top-journalist Arnold Karskens -zichzelf ‘journalist van het volk noemend- voor wie deze sluwe, manipulerende journalistiek van de NOS-journaalredactie, zelfs aanleiding was om een RECHTSZAAK tegen het NOS-journaal te starten.. We hebben aan het eerste optreden van Gelauff en verslaggever Van den Berg al eerder HIER aandacht aan besteed. Kijk eens naar het voorbeeld wat daar is besproken van de BEWUSTE MANIPULATIE EN DE REACTIE EROP van nieuws over een interview van Vladimir Poetin met een Engelse verslaggever over de ramp met MH17.

Maar eerst het beeld zoals Pieter Jaap Aalbersberg -de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)- het schetste, inzake de opstandige lieden, die de politieke draaierij en manipulaties niet meer pikken en fysiek in opstand komen. Hij gooit lekker wat kooltjes op het vuur, door te spreken over ‘personen die radicaliseren, die een dreiging KUNNEN vormen’.

Tja,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: