Hongersnood dreigt in Syrië – Doorbraak.be

hongersnood-dreigt-in-syrie-–-doorbraak.be

18-10-20 10:14:00,
Na negen jaar (burger)oorlog is de situatie in Syrië erg slecht. Nu dreigt er ook nog een hongersnood. Volgens het VN World Food Programme (WFP – winnaar Nobelprijs voor de Vrede 2020) leven 9,3 miljoen Syriërs in voedselonzekerheid. Zowat de helft van de bevolking. Dat zijn er 1,4 miljoen meer dan een half jaar geleden. Tot nu toe leverde WFP al 44,766 miljoen ton voedsel. En het ziet er niet naar uit dat de toestand op korte termijn zal verbeteren.… Plus artikel – gratis maandabonnement U heeft een plus artikel ontdekt. We houden plus-artikels exclusief voor onze abonnees. Maar uiteraard willen we ook graag dat u kennismaakt met Doorbraak. Daarom geven we onze nieuwe lezers met plezier een maandabonnement cadeau. Zonder enige verplichting. Per email adres kunnen we slechts één proefabonnement geven.

(Proef)abonnement reeds verlopen? Dan kan u hier abonneren.

U heeft reeds een geldig (proef)abonnement, maar toch krijgt u het artikel niet volledig te zien? Werk uw gegevens bij voor deze browser.

Start hieronder de procedure voor een gratis maandabonnement
Uw E-mailadres
Was u al geregistreerd bij Doorbraak? Log dan hieronder in bij Doorbraak.


E-mailadres of loginnaam bij Doorbraak Wachtwoord

Wachtwoord vergeten of nog geen account?Geef hieronder je email adres en je naam en we maken een nieuw wachtwoord (als je een account hebt) of we maken automatisch een account aan. E-mailadres Voornaam Naam
 » Lees verder

%d bloggers liken dit: