Jaap van Dissel moet verantwoording afleggen voor Tuchtcollege – CSTV

jaap-van-dissel-moet-verantwoording-afleggen-voor-tuchtcollege-–-cstv

18-10-20 08:52:00,

Dankzij de aanklacht van verzekeringsarts Dr. van Rijn mag Jaap van Dissel zich over 6 dagen verantwoorden voor het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg.

Op 23 oktober 2020, om precies te zijn.

Er gebeurt veel. Heel veel. De WHO verandert van koers en keurt lockdowns nadrukkelijk af. Er komt grote gecoördineerde rechtszaak tegen de Nederlandse Staat en andere staten.

De publieke opinie draait en de pers verliest in sneltreinvaart zijn gezicht. De belachelijke hashtag #jesuisNOS geeft aan hoe ver heen deze mensen bij de NPO zijn. Volledig losgeslagen. Sensatiegeil en schaamteloze gehoorzaamheid aan dit corrupte kabinet.

Dat maakt deze zaak nóg interessanter. Het zal aantonen hoe het Centraal Tuchtcollege hier mee omgaat. De WHO bevestigt, niet in dezelfde woorden, ook enigszins dat lockdowns niet helpen. In dat geval houdt je aan een lockdown dus alleen maar nadelen over.

De aanklacht tegen één van de hoofdverantwoordelijken die Nederland onherstelbare schade hebben aangericht, Jaap van Dissel, luidt:

Er gaan veel en veel meer levens verloren door de lockdown dan er ooit mee gered zullen worden. De eed van Hippocrates is daarmee overschreden: Primum non Nocere.

Aanklacht tegen Jaap van Dissel

Vind je dit goed nieuws?? DAN GA JE HIER VAN SMULLEN!

BREAKING

World Doctors Alliance: “We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen.”

Dr. van Rijn bij Weltschmerz:

Eerder artikel over deze aanklacht:

Jaap van Dissel mag zich melden bij Paleis van Justitie

4.3
20
votes

Artikelbeoordeling

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: