Word jij ook afgewezen als ‘complotdenker’..??

word-jij-ook-afgewezen-als-‘complotdenker’.??

18-10-20 09:33:00, x
X Word jij ook afgewezen als ‘complotdenker’..??

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Wij krijgen er zelfs regelmatig -vaak ontroerende- mails over. De onmacht die mensen voelen om met familie, naasten uit het gezin, collega’s en/of vrienden te spreken over informatie, die vaak verborgen ligt en waar niet in de MainStreamMedia over wordt gesproken. Maar informatie die wel door veel oppervlakkige, niet-nadenkende mensen op dit gebied, wordt betiteld als ‘complotdenken’.. Een term die nota bene door de CIA in 1963 is bedacht, om de geruchten te kop in te drukken, als zou president John F. Kennedy vermoord zijn door diezelfde CIA en/of krachten achter de schermen..!
Stel je voor: jij wil WÉL, maar je naasten NIET spreken over aanwijzingen dat het corona-virus (dat bewezen MENSELIJK is gefabriceerd!! (HIER)) wordt gebruikt om uiteindelijk de wereldbevolking substantieel te decimeren?

Veel gesprekken en discussies hierover lopen dan, zo blijkt, fundamenteel uit de hand! Dus hoe ga je de dialoog aan zonder dat de onenigheid tot een breuk leidt met de mensen die je lief zijn in je omgeving. Als jij het voor mogelijk houdt, dat 5G wordt gebruikt om burgers met het coronavirus te besmetten, je daar aanwijzingen voor hebt en een vriend, familielid of collega het voor onmogelijk houdt?

Wij schreven HIER op de site het artikel ‘Het complot van de complottheoriën’, waarbij we de bal heel simpel terug kaatsen naar al die feitelijk domme (=onwetende) mensen, die complotdenkers wegzetten als ‘gekkies’ of mensen die zich laten meeslepen door onbetrouwbare bronnen. Het voorbaat afwijzen wat in de buurt van een complot komt, zorgt waarschijnlijk voor meer radicalisering. Dat is de mening van wetenschappelijk onderzoeker, dr, Jaron Harambam (1983), socioloog aan het Instituut voor Mediastudies aan de Katholieke Universiteit in Leuven. . Jaron Harambam over de kortzichtige term ‘complotdenken’.

GEPROMOVEERD op het begrip ‘complotten’..??

De afgelopen jaren sprak hij voor zijn promotieonderzoek( (HIER) met een grote groep mensen, die voor domme (=onwetende) kortzichtigen ‘in de complotwereld’ leven. Gebaseerd op de leringen die hij dit onderzoek trekt, moedigt deze socioloog iedereen aan zo open en INHOUDELIJK MOGELIJK, over de kortzichtige kwalificering ‘complottheorieën’ te praten. Niet alleen om de genoemde polarisatie te voorkomen, maar vooral om zicht te krijgen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: