World Doctors Alliance: “We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen.” – CSTV

world-doctors-alliance:-“we-zullen-in-neurenberg-een-nieuw-proces-regelen.”-–-cstv

18-10-20 09:28:00,

Presentatie “The World Doctors Alliance”

The World Doctors Alliance is ontstaan door een samenwerking van verschillende internationale organisaties die samen gaan werken om deze corona-zwendel voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

De video is zo ongeveer een samenvatting van wat wij hier bij CommonSenseTV vanaf het begin hebben geschreven. We zijn vrij bescheiden maar nu even niet. Wat een opluchting om dit bevestigd te zien. Dat motiveert enorm.

Toen voelden wij ons, samen met enkele anderen, nog als roependen in de woestijn. We werden weggehoond. Nu nog steeds maar niet meer door burgers maar door de autoriteiten, de media en bedrijven als Google, YouTube, Twitter en Facebook. Ze censureren ons, en anderen, om ons de mond te snoeren.

Gaat ze niet lukken!

Ook deze video´s worden DIRECT van YouTube verwijderd.

We probeerden hem op een nieuw kanaal te posten om het hier te embedden. Direct verwijderd.

Maar wij zijn klaar met YouTube en u zult ons op VELE andere platforms tegenkomen om die censuur te doorbreken.

Het is van groot belang dat u deze video´s en/of dit artikel deelt via alle social media. Deze wereldwijde samenwerking zal op alle fronten worden gecensureerd.

WIJ HEBBEN EEN EED AFGELEGD EN MOETEN U INFORMEREN OVER DEZE ZWENDEL

Terug naar de Worlds Doctors Alliance. Eindelijk staan mensen op om de waarheid aan het licht te brengen. Heel veel mensen.

Hier een persconferentie om kennis te maken met The World Doctors Alliance (Nederlands ondertiteld):

Om te delen, klik op het pijtje rechtsboven in de video of deel het onderaan dit artikel via Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn en nog veel meer…

Deze Covid19 affaire is gewoonweg niet waar

Heiko Schöning begint de persconferentie. Hij is een Duitse arts en één van de oprichters van Ärtze für Aufklärung en de COVID19 extra parlementaire onderzoekscommissie.

“Wij zijn dokter, wetenschappers en vrede-activisten en wij zeggen allemaal, unaniem: Deze Covid19 affaire is gewoonweg niet waar. En wij hebben de plicht, vooral als artsen, om de waarheid te spreken.”

Ook spreekt hij zijn dankwoord uit voor het samenkomen van al deze internationale experts in Berlijn.

Wij brengen de waarheid aan het publiek

Lid van het Koninklijk College van Chirurgen van het Verenigd Koninkrijk en chirurgisch adviseur Mohammed Adil is de voorzitter van de World Doctors Alliance:

“Ik ben een chirurgisch adviseur met een 30 jaar ongeschonden staat van dienst tijdens het werken voor de nationale gezondheidsdiensten in het Verenigd Koninkrijk.”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: