Coronacrisis: Ordinaire windhandel

coronacrisis:-ordinaire-windhandel

19-10-20 10:11:00,

Karma Singh 18 oktober 2020

Hoe ziet het Covid-19 “virus” er dan uit?

“Niemand weet het” is het antwoord!

“Hoe kan dat?’ zou je kunnen vragen. Hoe kunnen “ze” weten dat ik deze ziekte heb als ze niet kunnen vinden wat ze zeggen dat het veroorzaakt?

Nadat een zekere heer Gates een grote “donatie” had gedaan, kondigde een zekere professor Drosten van het Charité-universiteitsziekenhuis in Berlijn aan dat hij het “virus” had geïdentificeerd.

“Professor” Drosten loog.

Het enige waar hij mee kwam was een computermodel dat hij zelf had gemaakt. Dit model heeft geen wetenschappelijke basis en is niets meer dan een foto, bewerkt met “Photoshop” of iets dergelijks, van hoe het “virus” eruit zou kunnen zien als het ooit nog eens gevonden zou worden. “Professor” Drosten wordt nu strafrechtelijk vervolgd en samen met anderen wordt er een schadeclaim van een miljard dollar ingediend.

Er is echter nog een andere wijdverbreide verkeerde aanname, namelijk de veronderstelling dat Sars-Cov-2 het “virus” is.

Maar dat is het niet!

Het is een eiwitfragment dat voor het eerst werd ontdekt in 2013 in een laboratorium in Canada en later bevestigd in verschillende Europese laboratoria, wat aantoont dat deze vondst gedurende vele jaren algemeen bekend was. De “propaganda” is nu, dat dit eiwitfragment deel uitmaakt van het Covid-19 “virus” dat “uitgevonden” werd op het computerscherm van “Professor” Drosten.

Dit hele gebeuren is nooit onderbouwd.

Een PCR-test is dan ook een test voor iets waarvan niet bekend is of er verband met Covid-19 bestaat.

Tot zover Karma Singh .

Hoe wordt geprobeerd ons op het verkeerde been te zetten wordt duidelijk uit cijfers en grafieken.

Zweden: het model Ferguson vs de werkelijkheid. Zonder lockdown met gematigde regelgeving. De regie was in handen van de Zweedse directeur RIVM en gaf in het begin enkele persconferenties. Het schijnt dat ook in Zweden de gewone griep is “gekannibaliseerd” door het fenomeen COVID-19. Politici hebben zich er naar de mensen toe niet mee bemoeid. In Nederland is het een pure politieke operatie, de gezondheidszorg ver voorbij….

Covid Cases wereldwijd.

Er zouden 2 miljoen positief zijn getest. Met een “besmettingsgraad” van gemiddeld 5% betekent dat dat er 40 miljoen PCR testen zijn uitgevoerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: