De macht van de onzichtbare bankiers – De Lange Mars plus

de-macht-van-de-onzichtbare-bankiers-–-de-lange-mars-plus

19-10-20 10:07:00,

Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%

“Deze verzameling feiten, die voor iedereen vrij toegankelijk is op het internet is zo bizar dat je het niet zelf kunt bedenken.”

Dit lijkt een financieel boek te zijn, maar dat is het niet. Het gaat namelijk over het verband tussen gewone bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten, zionisten, de EU, het Vaticaan, big pharma, Europese vorstenhuizen, valse vlaggen met de onzichtbare bankiers die de hele wereld besturen en bezitten.

Het beschrijft op een vlotte manier hoe al deze spelers in werkelijkheid met elkaar moeten samenwerken. Tevens staan er talrijke verwijzingen naar websites waar je de informatie nog eens kunt bestuderen. Het knoopt alles aan elkaar waarvan je ooit dacht dat dit niets met elkaar te maken kon hebben.

Zou het kunnen zijn dat wij dan als gevolg van mediaverdoving en nepnieuws in slaap worden gesust en bewust op een verkeerd been worden gezet? Voorbeeld: Het coronavirus kwam overwaaien uit China. Een pandemie. Ja, ja. Heel vervelend, maar bijna niemand ging dood aan corona. Mensen sloten zichzelf op, duizenden bedrijven gingen failliet en miljoenen mensen verloren hun baan.

Ouderen vereenzaamden en grootouders mochten hun kleinkinderen niet meer knuffelen. Mensen lopen angstig rond met muilkorfjes en de anderhalve meter economie wordt het nieuwe normaal. Althans, dat is wat zij willen dat wij denken. En terwijl niemand oplet drukt de overheid er een noodwet doorheen. Bizar. Elk weldenkend mens zal zich afvragen welke agenda achter deze waanzin zit en hoeveel van deze onzin wij nog moeten slikken?

Oorlogen worden bewust gecreëerd om de wapenindustrie te dienen. Centrale bankiers bestelen systematisch overheden en de failliete overheden bestelen op hun beurt de burger. Zij met een BSN (Burger “Slaven” Nummer) betalen de rekening. Rijken worden rijker en armen worden armer. Dit alles is geen toeval, maar een vooropgezet plan van een kleine groep criminele bankiers. Iedereen heeft er mee te maken, maar een enkeling heeft het in de gaten. Welkom in het voorportaal van de Nieuwe Wereldorde. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Dit non-fictie boek beschrijft bizarre gebeurtenissen van de afgelopen 250 jaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: