Bill Gates en MIT onthullen quantum dot-technologie om de huid van kinderen te markeren, zodat ze kunnen worden gescand op naleving van vaccinatie

bill-gates-en-mit-onthullen-quantum-dot-technologie-om-de-huid-van-kinderen-te-markeren,-zodat-ze-kunnen-worden-gescand-op-naleving-van-vaccinatie

20-10-20 10:28:00,

MIT-onderzoekers, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation en het National Cancer Institute, hebben een totalitair ‘mark of the beast’-vaccinvolg- en scansysteem bedacht.

Deze nieuwe technologie maakt gebruik van nanokristalkleurstoffen die quantum microdots worden genoemd. Dit kleurstofpatroon bevat gegevens die aangeven dat er een vaccin in het lichaam van de persoon is opgenomen. Dit kleurstofpatroon wordt onder de huid ingebed wanneer een vaccin in de menselijke ontvanger wordt geïnjecteerd. De stippen hebben een diameter van 4 nanometer en zijn ingekapseld in een bolvormige opstelling van biocompatibele microdeeltjes met een diameter van 20 micron. Door deze opstelling kan de kleurstof bij injectie op zijn plaats onder de huid blijven.

Dit “teken van onderwerping aan het vaccin” zendt nabij-infrarood licht uit dat onzichtbaar is voor het oog, maar kan worden gedetecteerd en gescand door een speciaal uitgeruste smartphone. Het microdotpatroon kan bovendien informatie bevatten over het partijnummer van de vaccinbatch, de datum van toediening van het vaccin en andere unieke gezondheidsinformatie.

De kleurstof wordt geleverd door micronaalden gemaakt van oplosbare suiker en een polymeer genaamd PVA. Deze formule wordt aangebracht door middel van een patch. Wanneer de pleister wordt aangebracht, lossen de micronaalden op, waardoor de kleurstof in ongeveer twee minuten onder de huid vrijkomt en de gegevens permanent worden.

De kleurstof gaat ongeveer vijf jaar mee, waardoor het een onbetrouwbare indicator is voor de naleving van het vaccin op de lange termijn. Dit zal leiden tot nog meer overbodige hervaccinaties omdat het markeringssysteem vervaagt.

Wetenschappers van het MIT bedenken een “teken van onderwerping aan vaccins” om te scannen op menselijke therapietrouw

Medisch fascisme en gedwongen vaccinatie zijn geen complottheorie. Het is een goed ontworpen plan, gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine, om de menselijke naleving van alle medische experimenten bij te houden.

Deze technologie is uitgevonden om de naleving van vaccins af te dwingen, zodat volksgezondheidsfunctionarissen elk mens kunnen volgen en scannen om er zeker van te zijn dat ze meegaan met de vaccinvoorschriften van de Wereldgezondheidsorganisatie.

De MIT-onderzoekers beweren dat de technologie “ervoor zal zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd” alsof elk vaccin een one-size-fits-all oplossing is die absoluut nodig is om het menselijk immuunsysteem te laten functioneren. Menselijke toestemming, persoonlijke overtuigingen, eerdere immuniteit, medische familiegeschiedenis en contra-indicaties doen er helemaal niet toe voor deze medische fascisten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: